Er du en engasjert og målrettet person som ønsker å jobbe med refinansiering i et ambisiøst og fremoverlent selskap? Da kan du være vår nye Konsulent Refinansiering


Søknadsfrist 13.08.2021

StillingstittelKonsulent Refinansiering
ArbeidsgiverThorn Norge
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeJuridiske tjenester, Økonomi og regnskap, Bank, finans og forsikring
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Regnskap, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering

Som Konsulent Refinansiering vil du være en nøkkelperson i forhold til at selskapet når sine vekstmål. Du vil få en sentral rolle innen optimalisering av prosesser, rutiner og forbedringsarbeid. Vi søker deg som vil være med å utvikle Thorn videre, både faglig og forretningsmessig. Du liker å ha en sentral plass, og vet du kan bidra. Hos Thorn blir du en del av et arbeidsmiljø med dyktige kollegaer og høy arbeidsmoral.

Viktige arbeidsoppgaver og ansvarsområder

 • Fagansvarlig og go-to person for produktet Refinansiering i Thorn, i tett samarbeid med Kreditt
 • Innsalg av refinansieringsløsninger og forsikring til nye og eksisterende kunder
 • Etablere og vedlikeholder instrukser og rutiner og for Refinansiering
 • Optimalisere tilbudsgivning og prosess-flow i samarbeid med øvrige avdelinger
 • Kontakt med driftsavdeling hos samarbeidspartnere (Broker)
 • Være med i utviklingsprosjekter vedr. refinansiering

Hvem er du?

Vi er ute etter en forretningsorientert person med evner og ønsker om å lære noe nytt innen fagområdet. Vi ser for oss at du har jobbet et par år og har en utdannelse fra økonomi, men relevant faglig erfaring kan oppveie for dette. Du kan gjerne ha erfaring fra en forbrukslånbank, eller fra kredittgivnig/refinansiering til privatkunder gjennom andre kanaler

Riktig kandidat balanserer en strukturert og disiplinert arbeidsstil, og er en relasjonsbygger både for sine egne kollegaer og andre i sitt faglige nettverk. Du ser muligheter og er løsningsorientert, og ikke fremmed for å arbeide med både stort og smått som måtte dukke opp. Du stortrives med kundekontakt og er i ditt ess når du får bruke kunnskapen og erfaringen til å utvikle prosjekter som gir verdi for kundene.

Vi tilbyr

Du kommer inn i et meget spennende selskap med ambisiøse vekstplaner med faglig- og personlige utviklingsmuligheter. I denne rollen vil du få ansvar, og får være med å påvirke og skape synlige resultater for Thorn. Du blir en del av et dyktig og dedikert team på en arbeidsplass som preges av samarbeid og godt miljø. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Orion & Partners AS, Kristian Knutsen mobil +47 928 00 000 og Stian Iversen mobil +47 995 27 314.

Vi snakker med kandidater fortløpende men begynner evalueringen i august grunnet ferieavviklingen.

Kontakter

 • Kontaktperson: Kristian Knudsen
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 928 00 000
 • Kontaktperson: Stian Iversen
 • Stillingstittel: Rådgiver
 • Telefon: +47 995 27 314

Sted

Adresse: Innspurten 13 A

Del jobb på