Er du en erfaren konsulent innen rekruttering og utvelgelse?


Bli kjent med The Assessment Company AS

Er du en erfaren rekrutterer med kompetanse innen utvelgelse ?
AC står ovenfor en stor endring på Vestlandet, samtidig som vi opplever en sterk vekst av oppdrag hos våre kunder. Vi ønsker derfor å styrke teamet vårt i Bergen med en erfaren rekrutterer som vil være med å gjennomføre vårt innovative og fremtidsrettede konsept. Vi kommer til å gi rollen en tittel som Management Consultant fordi vi ønsker at du skal jobbe opp kundene fra management nivå, og være en døråpner også for våre andre fagområder. Leveransene vil primært være innen rekruttering og utvelgelse. Vi ser etter deg som forstår det store bildet og motiveres av å skape resultater i samarbeid med andre. Du har engasjement og mot til å utfordre kunden, ser muligheter og sikrer leveranser i tråd med våre høye kvalitetskrav.
Som Management Consultant hos oss vil du både drive og bidra til prosesser mot kundene innenfor våre tjenesteområder. Du vil komme tett på våre kunders ledere, og forstå deres virksomhet og ambisjoner. Sammen skapes verdifulle løsninger hvor rekruttering og utvelgelse er hovedområdene for stillingen.

Typiske arbeidsoppgaver i rollen:

 • Lede eller bistå i gjennomføring av agile rekrutteringsprosesser ved hjelp av våre innovative metoder for utvelgelse
 • Identifisere og forstå kundebehov
 • Gjennomføre research og search etter kandidater
 • Utvikle kunder og bygge relevante nettverk blant ledere i utviklingsorienterte virksomheter
 • Anvende anerkjente metoder og analytiske verktøy
 • Koordinere interne aktiviteter og gjennomføre administrative oppgaver


Hvem tror vi du er?
Ingen dager er like – det håper vi du trives med. Våre beste rådgivere har en utpreget forretningsforståelse og trives i skjæringspunktet mellom forretning og mennesker. Vi ser etter deg som er relasjonsbyggende, og som bryr deg om kunde og kundens forretning. Du har stor gjennomføringsevne og trives med å håndtere parallelle aktiviteter. Vi ser gjerne at du har en utdanning på mastergradsnivå eller tilsvarende. Du må ha noen års erfaring med rekruttering og utvelgelse, gjerne fra en rolle som konsulent. Erfaring fra både offentlig og privat sektor er en fordel. Sist, men ikke minst, vil vi gjerne at du har et godt humør og trives i et teamorientert prestasjonsmiljø.

Du bør kjenne deg igjen i noen av disse personlige egenskapene:

 • Relasjonsbygger - god på samarbeid og å skape nettverk
 • Mulighetsorientert - ser etter nye måter å løse utfordringer på og er selvgående
 • Strateg - velutviklet forretnings- og markedsforståelse med et godt strategisk blikk
 • Robust og tydelig - skaper ro, tillit og forståelse. Utviser fokus og evne til å prioritere


Hvorfor skal du bli en del av vårt team?

 • AC er et av Nordens raskest voksende konsulentselskaper innenfor vår bransje og vi er i stadig utvikling. Det gir rom for mange spennende muligheter internt og vi ønsker å fremme intern mobilitet
 • Du vil få jobbe med interessante oppgaver, være en del av et sterkt fagmiljø, og du vil ha stor mulighet for å utvikle deg i samarbeid med våre kolleger
 • Du blir en del av et godt arbeidsmiljø. Vi i AC mener at engasjerte ansatte leverer bedre resultater sammen
 • Din stemme vil bli hørt da vi forventer at du har innsikt i både mennesker og næringslivet i Bergen 


Vil du bli vår kollega? Vi kan tilby deg en utfordrende rolle med stort ansvarsområde og gode personlige utviklingsmuligheter. Er du nysgjerrig på om dette er noe for deg? Ta kontakt med Stian Dyre Hansen på telefon 916 96 661. Lokalt i Bergen Kathrine Bjerga på telefon 901 98 167 eller Terje Bølstad på telefon 952 42 423. Søknadsfrist 3. mai 2021.  
 

Om arbeidsgiveren

The Assessment Company AS (AC) er et innovativt konsulenthus som bistår virksomheter med utvikling av organisasjoner og mennesker gjennom innsiktsbasert analyse, business design, rekruttering og trenings- og utviklingsprogrammer. Våre kontorer i Hamar, Oslo, Trondheim, Bergen og Stockholm jobber med noen av Nordens mest attraktive virksomheter med innovative, moderne og smarte konsepter innenfor strategi & endring, kundeorientert organisasjonsutvikling, trening & kompetanseutvikling og rekruttering & utvelgelse.
Gjennom The Assessment Company sitt unike prestasjonskonsept PEOPLE LAB sikrer vi en langt høyere treffsikkerhet i rekruttering og utvelgelse, og mer effektiv utvikling av team og enkeltindivider. AC dyrker i sine prosesser innsikt og analyse ved bruk av anerkjente metoder og analytiske verktøy.

Sektor Privat

Sted Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Bransje Konsulent og rådgivning

Stillingsfunksjon Konsulent,HR, personal og rekruttering, Rådgivning

Nøkkelord

HR & Recruitment, HR, Rekruttering, Leder- og organisasjonsutvikling, Organisasjonsutvikling

Del jobb på