Ønsker du å være med å utvikle Hav Energy og deres nye satsningsområde innen CCS?

Publisert: Publisert:
StillingstittelVP Projects
ArbeidsgiverHav Energy
TypeFast
LokasjonStavanger
BransjeOlje og gass
StillingsfunksjonProsjektledelse
Søknadsfrist06.02.2023

CCS er et strategisk satsingsområde for Hav Energy, og den nyopprettede rollen som VP Projects får en nøkkelrolle i denne satsingen. Vi ser etter et kommersielt hode med solid prosjekt- og teknologikompetanse som kan bidra til at Hav Energy tar gode investeringsbeslutninger.

Hvem ser vi etter?

Den rette profilen har gjerne bakgrunn fra teknisk arbeid og prosjektledelse knyttet til facilities, prosess, marin eller andre relevante områder. Denne erfaringen gjør at du har god innsikt i hvilke relevante teknologiløsninger som er tilgjengelige og du vil kunne gi råd om hvilke teknologivalg som vil være riktige for Hav Energy. Du trives med å bidra til utarbeidelse av teknisk-økonomiske vurderinger, og har sannsynligvis teknisk utdanning på mastergradsnivå og rundt 15 års erfaring. Du kommuniserer utmerket på engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig.

Vi ser etter deg som er nysgjerrig på, og interessert i, CCS. Du er proaktiv og evner å kommunisere tekniske konsepter på en lettfattelig måte, også til de som ikke har teknisk bakgrunn. Du er fleksibel og tilpasningsdyktig og vil trives i et lite, men voksende team med godt arbeidsmiljø. Rollen rapporterer til CEO.

Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Dag Vevatne, 916 56 111 eller Siv Tone Hilde-Larsen, 916 56 109 for å høre mer. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase.

Hav Energy søker også Forretningsutvikler og Finansanalytiker. Se https://havenergy.no/careers/ for mer informasjon.

Kontakter

  • Kontaktperson: Dag Vevatne
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 916 56 111
  • Kontaktperson: Siv Tone Hilde-Larsen
  • Stillingstittel: Daglig Leder Visindi Stavanger / Rådgiver
  • Telefon: +47 916 56 109

Nettverk