Vil du bli salgsleder for IT- og konsulenttjenester?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSalgsleder
ArbeidsgiverRen Røros Digital AS
TypeFast
LokasjonRøros
BransjeKonsulent og rådgivning, IT, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonSalg/Teknisk salg, Salgsledelse, Salg/Løsningssalg
Søknadsfrist10.04.2023

Med hovedkontor på idylliske Røros har vi umiddelbar nærhet til naturen, frisk luft og god plass. Verdensarven Røros har et rikt og pulserende kafé- og kulturliv med små butikker og hyggelige handlegater.

Ren Røros Digital AS ser på sikkerhet som en forutsetning for digitaliseringen av samfunnet. Vi leverer IT infrastruktur som tjeneste, Microsoft 365 og egenutviklet serverplattform. Vi selger lisenser og IT-utstyr, sikkerhetsløsninger og konsulenttjenester.

For mange kunder er vi deres IT-enhet eller IT-avdeling. Vi eier også samfunnskritisk infrastruktur for bredbånd, og er utbygger av bredbånd og nettoperatør. Gjennom vår infrastruktur leverer vi internett og TV-abonnement til private kunder og bedrifter.

Som Salgsleder IT hos oss vil du bli en del av ledergruppa og det må derfor påregnes lederoppgaver. Du vil få det overordnede ansvaret for salg A-Å av IT-løsninger til B2B-markedet, både til nye og eksisterende kunder. Dette innebærer at du også vil være ansvarlig for budsjett og resultatoppnåelse, samt jobbe strategisk med salgs- og forretningsutvikling i selskapet. Du vil ha en sentral rolle i å samarbeide med resten av ledelsen og organisasjonen, for å bygge et velfungerende salgsapparat.

Noen sentrale arbeidsoppgaver:

 • Operativt, systematisk og målrettet salg
 • Strategisk salgs- og markedsarbeid, herunder videreutvikle salgs- og markedsstrategier
 • Fagansvarlig for salg, herunder å være en operativ driver av salgsapparatet og salgsteam
 • Sørge for gode kundeopplevelser, økt vekst og verdiskapning for oss og våre kunder
 • Ansvar for salgsplanlegging, tilbudsarbeid, forhandlinger og kontraktsinngåelser og oppfølging
 • Rådgivning, både internt og eksternt.

Ønsket bakgrunn og erfaring:

Som Salgsleder IT ser vi for oss at du har en salg- og/ eller markedsrettet utdanning, men relevant erfaring fra sammenlignbare virksomheter og med gode salgsresultater, kan kompensere fra manglende utdanning. Du har erfaring med salg av IT-løsninger og gjerne erfaring med salg av konsulenttjenester. Du har god forståelse for teknologi, har god økonomiforståelse og kan vise til dokumenterte salgsresultater.

Vi ser for oss at du er kommersielt anlagt, proaktiv og har gjennomføringskraft. Videre ser vi for oss at du er initiativrik, nysgjerrig og relasjonsorientert. Du er engasjert, mulighets- og løsningsorientert og liker å reflektere over problemstillinger sammen med andre.

Arbeidssted for denne stillingen ser vi for oss vil være Røros eller ved vår avdeling i Trondheim. Det må påregnes reising mellom avdelingene.

For nærmere informasjon om stillingen og ønske om en konfidensiell samtale, kontakt Assessit ved John Holen tlf. 924 31 993 eller Gunn Elin Trettsveen tlf. 454 55 043.

Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, også overfor Ren Røros Digital i prosessens innledende fase.

Ren Røros Digital er en del av konsernet Ren Røros. For mer informasjon om oss, se www.renroros.no

Søknadsfrist; 10. april 2023.

Kontakter

 • Kontaktperson: John Holen
 • Stillingstittel: Seniorkonsulent
 • Telefon: +47 924 31 993
 • Kontaktperson: Gunn Elin Trettsveen
 • Stillingstittel: Rådgiver research og analyse
 • Telefon: +47 454 55 043

Sted

Adresse: Oslov. 16 B