Ønsker du å lede vår satsing mot klimavennlig industri og energiproduksjon?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelLeder klimavennlig industri og energiproduksjon
ArbeidsgiverEnova SF
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeKraft og energi, Miljøtjenester, Markedsanalyse
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, Rådgivning, Ingeniør, Kvalitetssikring
Søknadsfrist26.02.2023

Norsk industri har en nøkkelrolle i utviklingen av framtidens lavutslippssamfunn og et godt utgangspunkt for å gå i front når det gjelder utslippsfrie teknologier og prosesser. Norsk industri er internasjonalt orientert og på mange områder verdensledende med hensyn til elektrifisering og energieffektivisering. Dette setter industrien i en unik posisjon for å utvikle og investere i neste generasjon teknologier. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe tett med industrien, for å bidra til at ny klima- og energiteknologi utvikles og tas i bruk.

Som leder for Enovas satsing på klimavennlig industri og energiproduksjon vil du lede vår innsats mot aktører innen produksjon av biogass, næringsmiddel- og mineralproduktindustri, havbruk og energiproduksjon, med stor vekt på flytende havvind. Som leder vil du være ansvarlig for at det utarbeides tydelige mål og virkemidler. Dette vil sammen med markedsarbeid, vurdering av finansiell støtte og prosjektoppfølging føre til varig markedsendring. Stillingen innebærer utstrakt kontakt med markedet.

Du rapporterer til markedsdirektør, har budsjett- og resultatansvar samt personalansvar for ni erfarne og dyktige rådgivere.

Vi tror du har gode forutsetninger for å lykkes hvis du har:

 • interesse for industri- og klimaspørsmål, og evner å sette deg inn i ulike teknologiske, forretningsmessige og økonomiske spørsmål
 • erfaring fra industrien, og/eller teknologi- og markedsutvikling rettet mot relevant industri
 • erfaring fra finansiering- og investeringsanalyser
 • utdannelse på masternivå innen ingeniørfag og/eller fagkombinasjoner som inkluderer teknologi, økonomi, forretningsutvikling og forvaltning
 • ledererfaring fra kunnskapsintensive virksomheter, fortrinnsvis personalledelse

Ønsker du ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med markedsdirektør Astrid Lilliestråle, tlf. 91 89 76 70, eller vår rådgiver Emil Lutterloh-Lie i The Assessment Company, tlf. 468 91 281. Henvendelser til i The Assessment Company kan gjøres i full fortrolighet.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder. I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Kontakter

 • Kontaktperson: Emil Lutterloh-Lie
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 468 91 281
 • Kontaktperson: Astrid Lilliestråle
 • Stillingstittel: Markedsdirektør
 • Telefon: +47 918 97 670

Sted

Adresse: Brattørkaia 17a