Vil du utvikle HR hos Midt-Norges største og mest ambisiøse bilaktør?

Publisert: Publisert:
StillingstittelHR-leder
ArbeidsgiverNARDO BIL AS
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Butikk og varehandel, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonLedelse, Rådgivning, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist10.04.2023

Bilbransjen er i utvikling: Teknologi, forretningsmodeller og kompetansebehov hos medarbeiderne preges av store endringer. For oss i Nardo Bil betyr det at vi må raskt kunne tilpasse oss endrede rammebetingelser for å sørge for at vi vinner i fremtiden. For å lede prosessene med utvikling av organisasjonen, søker vi en erfaren HR-leder med høy gjennomføringsevne. Vår visjon er å skape Alltid Gode Opplevelser. Det skal vi gjøre for våre kunder, våre leverandører og for våre medarbeidere. Om du motiveres av dette oppfordrer vi deg til å lese videre.

Som HR-leder blir du en del av ledergruppen i konsernet og påvirkningsmulighetene på organisasjonen er store. Nardo Bil Gruppen er i vekst, og har 400 medarbeidere fra Ålesund i sør til Steinkjer i nord. Vi har ambisjoner om å vokse ytterligere i årene fremover, og engasjerte og motiverte medarbeiderne er en nøkkel for å lykkes på fremtidens konkurransearena. Dette krever ytterligere profesjonalisering og utvikling av HR-området.

Du vil jobbe både operativt og strategisk, og ha overordnet HR-ansvar i konsernet. Vi mener at HR skal prestere via andre. Arbeidsrett og lederstøtte vil derfor være noe av det viktigste du vil utøve i din rolle som HR-leder i Nardo Bil Gruppen. Stillingen som HR-leder i Nardo Bil er nyopprettet, og man vil delvis kunne definere stillingen selv.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Utvikling og implementering av konsernets personalpolitikk og HR-strategiStøtte til endrings- og forbedringsprosesserSørge for gode digitale HR-løsningerAnsvarlig for bedriftens rekrutteringsprosesserSikre gode prosesser ved on- og off-boarding av medarbeidereAnsvarlig for kompetanse- og lederutviklingKulturbygging

For å lykkes i rollen, tror vi at du har:

  • Høyere utdanning innen HR, organisasjon, jus og/eller ledelseMinimum fem års erfaring og kan vise til resultater innenfor HR-fagetForretningsforståelse, og ser hvordan HR kan spille en viktig rolle i organisasjonenGode kommunikasjonsevner og evne til å bygge tillit og relasjoner internt og eksterntStrategisk blikk, og ser helhetsbildet samtidig som du anerkjenner viktigheten av detaljer

Vidar Undebakke, tlf. 478 19 671, e-post: vidar.undebakke@theac.no

Lone Holm Blaasvær, tlf. 924 45 136, e-post: lone.holm.blaasvaer@theac.no

Søknadsfrist: 10.april.

Kontakter

  • Kontaktperson: Vidar Undebakke
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 478 19 671
  • Kontaktperson: Lone Holm Blaasvær
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 924 45 136

Sted

Adresse: Travbaneveien 1