Administrerende direktør

Publisert: Publisert:
StillingstittelAdministrerende direktør
ArbeidsgiverIsola Solar AS
TypeFast
LokasjonLarvik
BransjeBygg og anlegg, Eiendom, Industri og produksjon
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, Ingeniør/Elektroingeniør
Søknadsfrist23.05.2022

Isola Solar AS er i en spennende oppbyggingsfase og ambisjonen er at selskapet skal bli en betydelig aktør i markedet for solenergi i Norge. Til å lede den videre utviklingen av selskapet, søker vi nå en dyktig leder

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Samfunnets behov for grønn energi er i sterk vekst. Du vil ha det overordne ansvaret for vår solcelle- satsning som er viktig for eierne av selskapet og her får du muligheten til å lede oppbyggingen av et betydelig selskap, basert på patentert og effektiv teknologi, sterke samarbeidspartnere og et sterkt marked.

Den nye lederen bør ha som ambisjon at Isola Solar skal bli den ledende solcelleaktøren i Norge, hvor bærekraft, innovasjon, forretningsutvikling, ledelse og organisasjonsutvikling vil stå sentralt.

Du vil være en viktig pådriver for den videre utviklingen av selskapets organisering, produkter og tjenester. Du får totalansvar for virksomheten og dette omfatter bl.a. forretningsutvikling, prosjektgjennomføring, økonomi, personal, rapportering, tjenester, drift og dialogen med kunder og samarbeidspartnere. Vi har mange spennende samarbeidspartnere og god dialog og samarbeid med disse vil være svært viktig.

Med på laget får du dyktige og solide eiere og et godt team med ansatte som har lyst til å bygge et solid selskap innen bærekraft som virkelig blir lagt merke til.

Administrerende direktør rapporterer til styrets leder.

Din profil og bakgrunn

Den rette kandidaten har engasjement og ambisjon om at Isola Solar skal utvikle et sterkt og teknologifokusert fagmiljø, samt en organisasjon med høy bevissthet på nye trender, kundebehov, og innovative tjenestetilbud. Du må ha solid ledererfaring og dokumenterte resultater fra virksomheter med prosjektrelatert virksomhet. Erfaring med vekst og organisasjonsutvikling vil være en stor fordel.

Bakgrunn fra solcellebransjen er en fordel, men er ikke et krav. Det er viktig at du er kommersiell, vant til forretningsutvikling og er kjent med teknisk orienterte virksomheter. Du må ha evne til å bygge gode team med fleksibilitet, trivsel og utvikling for de ansatte.

Erfaring med prosjektrelatert virksomhet og dialog og forhandlinger med profesjonelle virksomheter er viktig. Du har høyere utdanning, gjerne teknisk og med relevans til teknologien i selskapet, men dette er ikke et krav. Du må evne å kommunisere godt på alle nivå, og motiveres av å lede mennesker og organisasjoner mot krevende mål og gode resultater. Du må være trygg i lederrollen, være fleksibel og ha et sterk driv for å finne gode løsninger.

Arbeidssted er Larvik, men kandidater fra Oslo og det sentrale Østlandet vil bli vurdert. Noe reisevirksomhet må regnes med.

Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til søknadsfristens utløp.

MERK: For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om BankId-informasjon i søknadsprosessen

Har du spørsmål om stillingen eller selskapet, kan du kontakte våre rådgivere Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 938, eller Odd-Arne Krogstad,

tlf. 907 53 484. Du kan evt. også kontakte styreleder i Isola Solar, Bjørnar Gulliksen, tlf. 959 88 930.

Kontakter

  • Kontaktperson: Erik Aasmundtveit
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 414 31 938
  • Kontaktperson: Odd-Arne Krogstad

Sted

Adresse: Faret 22, 3271 Larvik

Lignende stillinger|