Har du lyst til å bli vår nye Produktansvarlig/Product Manager

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelProduktansvarlig/Product Manager
ArbeidsgiverPhoenix Contact AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeElektronikk, Markedsføring og annonsering, Industri og produksjon
StillingsfunksjonSalg/Teknisk salg, Ingeniør/Elektroingeniør, Ingeniør/Automasjon og instrument

Produktansvarlig/Product Manager overspenningsbeskyttelse og vern - er det deg?

Dette er en meget spennende, utfordrende stilling innen produkt og marketing i et markedsledende selskap. I denne stillingen vil du jobbe aktivt med våre kunder som er velkjente og ledende bedrifter innen bl.a. disse segmentene: Systemintegratorer, tavlebyggere, maskinbyggere innenfor industrier som Marine og Offshore, Energi, Prosessindustri og installasjon.

Product Marketing er bedriftens ‘eier’ av definerte produktområder og sørger for en strukturert og effektiv ivaretakelse av så vel produktkompetanse som markedsføring og salgssupport. Product Marketing er bedriftens ressurs i definerte produkt/markedsområder. Proaktiv intern og ekstern markedsføring gjennomføres med engasjement og kompetanse i egne ansvarsområder. Nødvendig dialog med HQ er en selvfølge og med ‘eierskapet’ forventes at det utøves stort ansvar.

Vi søker en teknologidrevet person med god systemforståelse og relevant arbeidserfaring innen elektro/automasjon. Har du en utdannelse som fag-ingeniør eller en høyere utdannelse innen elektro-/automasjon er det en fordel. Du får dyktige kolleger som er produktspesialister, selgere og applikasjonsingeniører som er dine viktige støttespillere for å lykkes som produktansvarlig. Deling av din kompetanse og kunnskap vil gjøre alle medarbeidere i bedriften som kan ha behov for denne kompetansen dyktigere. Typisk gjøres dette som trening av salg/marked, workshops, holde/bidra i seminar og messer med mer. Samt digital markedsføring med proaktivt initiativ og samhandling med vår generelle marketing funksjoner i huset. Jobben utføres med stor grad av selvstendighet. God dialog med salgsteamet, særlig mht tekniske møter hvor støtte på salgsunderlag er en selvfølge.

Vi ser for oss at du er teknisk nysgjerrig og er interessert i løsningssalg. Du bør se på deg som en god ingeniør med god oversikt og struktur. Videre har du høy arbeidskapasitet, er serviceinnstilt og kundevennlig. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, og er trygg i bruk av elektroniske hjelpemidler i presentasjonene.

Phoenix Contact tilbyr en spennende produktansvarlig stilling i et faglig godt miljø. Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Phoenix Contact har god pensjonsordning og konkurransedyktig lønn.

Du kommer til å arbeide for en markedsledende og godt renommert bedrift i et uformelt og hyggelig miljø.

Phoenix Contact er markedsledende på verdensbasis og i Norge og en sterk innovasjons-kraft innen produkter, systemer og løsninger til alt som har med elektroteknikk og automasjon å gjøre – det er Phoenix Contacts verden. Her får du mulighet til å jobbe med det mest avansert løsningene som ï¬?nnes i dagens marked.

Virker dette spennende, men du har fortsatt noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med seniorrådgiver Odd-Arne Krogstad på mob. 90753484 eller Sverre Palm mob. 46884615

Kontakter

  • Kontaktperson: Sverre Palm
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver - Executive search
  • Telefon: +47 468 84 615
  • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
  • Stillingstittel: Partner - Executive Search
  • Telefon: +47 907 53 484

Sted

Adresse: Strømsveien 344