Fabi søker en erfaren Consultant Manager innen økonomi

Publisert: Publisert:
StillingstittelConsultant Manager
ArbeidsgiverFabi AS (Oslo)
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeØkonomi og regnskap, Bank, finans og forsikring, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonSalgsledelse, HR, personal og rekruttering, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist06.12.2021

En av våre kolleger skal flytte, og av den grunn ønsker vi å styrke Oslokontoret med en erfaren og entusiastisk kollega. Vi søker deg som vil være et positivt bidrag til avdelingen, og som vil jobbe for våre verdier: profesjonell, engasjert, pålitelig og dynamisk.

Fabi leverer tjenestene konsulentutleie, Management for Hire og rekruttering innen spesialistområdene økonomi, ledelse og IT til en rekke anerkjente nasjonale og internasjonale selskaper. Oppdragene betjenes med en stab av konsulenter. I tillegg har vi en solid vekst innen Management for Hire segmentet med ledere og tyngre fagspesialister, som er et satsingsområde.

Consultant Manager er en ansvarsfull stilling som innebærer en variert og hektisk hverdag med mye kontakt med kunder, kandidater og dine kolleger internt. Fabi har en etablert portefølje med konsulenter og kunder hvor du i samarbeid med Teamleder både vil overta eksisterende kunder, samt være med på videre forretningsutvikling. I Fabi leverer vi sammen og jobber deretter.

Ansvarsområder

  • rekrutterings- og oppdragsprosesser
  • rådgivning til kunde- og kandidater
  • lønns- og prisforhandlinger
  • oppfølging av kunder og konsulenter i oppdrag
  • personaladministrativt ansvar for konsulenter
  • karriereutvikling fast ansatte konsulenter
  • forretningsutvikling og innsalg av oppdrag og kandidater

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en relasjonsbygger med fokus på gjennomføring i kombinasjon med faglig dyktighet og profesjonalitet. Du har erfaring fortrinnsvis fra en tilsvarende rolle, eller fra annen relevant konsulentvirksomhet, spesialisert mot økonomi eller IT. Av formell bakgrunn har du relevant høyere utdannelse innen økonomi eller IT. Dersom du har en sertifisering i bruk av AON`s tester er det en fordel, men ikke et krav.

Hva tilbyr vi?

I tillegg til å kunne tilby en variert og innholdsrik stilling, som gir mening i hverdagen (du skaffer faktisk folk jobb), ønsker vi at alle skal trives internt og at det skal være hyggelig å gå på jobb. Vi er et faglig sterkt team hvor alle har relevant erfaring både fra bransjen og operativ erfaring våre spesialistområder.

Fabi startet i 1995 og er et veletablert, solid selskap med et godt renommé. Vi benytter markedsledende og effektive systemer innen rekruttering, markedsføring og salg. Arbeidsplass er i moderne lokaler sentralt ved Skøyen / Karenslyst Allé med en veldig bra personalrestaurant det er lett å være sunn i. Vi tror på Work-life balance og at hverdagen skal gå opp for alle med fleksitid og muligheter for noe hjemmekontor. Konkurransedyktig fastlønn. Les mer om oss: https://www.fabi.no/

Til informasjon publiserer vi i uke 44 annonse for Rekrutteringsrådgiver til faste stillinger. Se egen annonse på våre hjemmesider: https://www.fabi.no/ledige-stillinger

For mer informasjon om stillingene kontakt leder for Fabi Oslo, Lars Grønnevik, lars.gronnevik@fabi.no , tel: 911 02 229.

Kontakter

  • Kontaktperson: Lars Grønnevik
  • Stillingstittel: Branch Manager, Oslo
  • Telefon: +47 911 02 229

Sted

Adresse: Drammensveien 167

Nettverk

Lignende stillinger|