Har du lyst til å videreutvikle og forvalte våre innskudds- og utlånsprodukter?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelVi søker en dyktig og engasjert produktansvarlig for privatmarkedet
ArbeidsgiverHandelsbanken
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBank / Finans / Forsikring, Rådgivning / Konsulenter, Økonomi / Regnskap
StillingsfunksjonKonsulent / Rådgivning, Prosjektledelse
Søknadsfrist18.10.2021

Handelsbanken tilbyr banktjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Vår sterkt desentraliserte arbeidsform innebærer at det enkelte bankkontor har totalansvar for alle kunder innen sitt geografiske markedsområde. Vi tar utgangspunkt i den enkelte kundes situasjon og behov, og utarbeider individuelt tilpassede løsninger. I Norge er vi ca. 850 av konsernets 10 000 medarbeidere. Handelsbanken ble grunnlagt i 1871 og er det eldste selskapet notert på Stockholmsbørsen.

Beskrivelse

Har du lyst til å videreutvikle og forvalte våre innskudds- og utlånsprodukter?
Vi søker en dyktig og engasjert produktansvarlig (produkteier) for privatmarkedet.

Hva går jobben ut på?

Ditt arbeid vil være knyttet til privatmarkedet, men arbeidsoppgavene favner også både privat- og bedriftsmarked. Gjennom jobben får du muligheten til å bli kjent med begge markedsområdene, med tilhørende produkter.

Kundekrav og -adferd, tøff konkurranse og omfattende regelverk, stiller høye krav til kontinuerlig utvikling av tilbudet til kundene våre. Avdelingen har ansvar for utvikling og forvaltning av mange av bankens kjerneprodukter og tjenester, til både privat- og bedriftsmarkedet.

Som produktansvarlig må du forstå markedet gjennom aktiv konkurrentovervåking, fange opp kundekrav, samt være en dreven og engasjert produktansvarlig. Det innebærer bl.a. å sikre lønnsomhet, regelverksetterlevelse samt støtte distribusjon av produktene, gjennom effektive og digitale prosesser i tett samarbeid med andre avdelinger og våre bankkontorer. Bankens arbeid med bærekraft er inkludert i arbeidet.

Ønsker du å bli en del av et sterkt kompetansemiljø, hvor teamarbeid er avgjørende, tror vi du vil trives godt hos oss. Vår avdeling består av 22 medarbeidere fordelt på tre team, innskudd og utlån, selvbetjening samt kort og betaling. Teamene er opptatt av å spille hverandre og kollegaene våre gode og setter godt arbeidsmiljø høyt.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som har kunnskap og erfaring med innlåns- og utlånsprodukter i bank, og du har gjerne erfaring fra å jobbe med produkter og systemer levert av TietoEVRY. Du forstår kundenes behov og ønsker å utvikle produkter og tjenester i henhold til dette. Du har minimum 3 års utdanning fra høyskole.
Du tar personlig initiativ og er læringsvillig. Som person har du godt humør og liker å jobbe i team hvor kunnskapsdeling er viktig. Videre jobber du godt selvstendig med høy gjennomføringsevne. Du er strukturert og nøyaktig og vant til å håndtere flere oppgaver innenfor tidsfrister og trives i til tider høyt tempo.

Arbeidssted er Handelsbankens hovedkontor på Tjuvholmen i Oslo.

Spørsmål om stillingen:

Bente Windhoel - Teamleder innlån & utlån
Telefon: 22 39 73 85

Hanneborg Annika - Head Business & Product Development
Telefon: 480 44 240

Marthe Eide Rasmussen - HR
Telefon: 908 21 815

Sektor: Privat
Sted: Tjuvholmen Allè 11, 0113 Oslo
Bransje: Bank, finans og forsikring, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskap
Stillingsfunksjon: Prosjektledelse, Rådgivning, Konsulent

Lignende stillinger|