Leder for IT Coop Norge Industri

Publisert: Publisert:
StillingstittelLeder for IT – Coop Norge Industri
ArbeidsgiverCoop Norge Industri AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, IT, Butikk og varehandel
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, IT utvikling/Utvikler (generell)
Søknadsfrist05.12.2021

Leder for IT – Coop Norge Industri

Fra strategi & it-roadmap til resultat

Vil du være med å digitalisere et moderne industrieventyr i Coop? Vi søker nå etter en innovativ og dyktig leder til en nyopprettet stilling med ansvar for å bygge opp IT-området for Coop Norge Industri (CNI).

CNI, et heleid datterselskap av Coop Norge, har over 2 milliarder i omsetning og er i dag morselskapet til bl.a. Goman AS, AS Røra Fabrikker, Ferskvarehuset AS, Frysehotellet, Tradeway AS og Norsk Kvalitetsmat.

CNI sin sterke vekst de siste årene gjør at det er et stort behov for å profesjonalisere og videreutvikle IT- og teknologiområdet. Coop Norge har i dag ansvaret for utvikling, drift og forvaltning av alle virksomhetskritiske fellessystemer for CNI, og vil i økende grad fremover støtte CNI med teknologiske utvikling. Det vil derfor opprettes en ny stilling som leder for industriell IT. IT i Coop Norge har i dag ca 140 ansatte fordelt på fem avdelinger og Industri vil bli den sjette avdelingen.

Som leder vil du ha ansvaret for å utvikle og profesjonalisere hele industriområdet på IT- og teknologisiden; fra etablering av strategisk målbilde med tilhørende strategi og handlingsplan til gjennomføring og resultatoppnåelse. En viktig del av rollen fremover vil også bli å definere og bygge opp egen avdeling.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jarle Trandokken
  • Stillingstittel: Partner, Amrop Delphi
  • Telefon: +47 484 01 248

Sted

Adresse: Østre Aker vei 264

Lignende stillinger|