Utløpt

Advokatfullmektig


Publisert
UtløptSøknadsfrist 31.03.2021

StillingstittelAdministrasjon / Ledelse
TypeFast
ArbeidsgiverRime Advokatfirma
LokasjonOslo
BransjeJuridiske tjenester
Søk her

Bli kjent med Badenoch + Clark

Er du en advokatfullmektig som har interesse for insolvens, konkurs og generell forretningsjus? Har du gode faglige evner, sans for praktiske løsninger og evne til selvstendig, målrettet og nøyaktig arbeid? Og ikke minst; vil du komme til et miljø som gir det det beste grunnlaget for faglig utvikling?

Vårt ønske er at du har minst to års erfaring fra arbeid i offentlig eller privat sektor, og da med relevans fra og interesse for nevnte forretningsområder. Hos oss trives og lykkes de som viser evne til raskt å drive frem saker i nært samarbeid med ansvarlig partner, i tillegg til at du har forståelse og interesse for selskapsrettslige, kommersielle og regnskapsmessige forhold. 

 Som advokatfullmektig hos oss kan vi tilby deg utfordrende oppgaver til konkurransedyktige vilkår, gode fasiliteter, et engasjert og godt faglig og sosialt miljø, samt gode muligheter for læring og utvikling.

Personlige egenskaper

Som vår nye fullmektig ønsker vi deg som er

  • Uredd
  • Villig til å ta på deg nye utfordringer
  • Utålmodig etter å bygge et nettverk og faglig kompetanse
  • En bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
  • Kommersiell i din tankegang

Vi tilbyr

Som advokatfullmektig hos oss kan vi tilby deg utfordrende oppgaver med konkurransedyktige vilkår, gode fasiliteter, et engasjert og godt faglig og sosialt miljø, samt gode muligheter for læring og utvikling.

Om arbeidsgiveren

Rime Advokatfirma DA har i dag 27 medarbeidere totalt, hvorav åtte partnere, to faste advokater og fem advokatfullmektiger. Rime skal vokse og har ambisjoner for fremtiden, og vi skal være et moderne, fremtidsrettet og teknologibasert firma. Hos oss jobber vi som et lag for hverandre, og for kundene – vi skal både innfri og overgå deres forventninger.

Rime er et anerkjent advokatfirma innen konkurs, men har halvparten av sin omsetning knyttet til en variert forretningsjuridisk portefølje.

Partnerne hos Rime tar seg tid til å levere mer enn kvalitet i advokatarbeidet. De lytter også til tanker og innspill fra medarbeidere, oppdragsgivere og samarbeidspartnere. Et godt arbeidsmiljø bidrar til at virksomheten blir trygg og robust og alle får muligheten til å høste, påvirke, vokse og ta sin fortjente plass. Denne kulturen har dannet et solid grunnlag for nye partnere som har tilført firmaet nye forretningsområder, flere medarbeidere og høyere kompetanse innen et stadig bredere felt av juridiske tjenester.

Innen forretningsjussen er Rimes ambisjon å være en kvalitetsleverandør av advokattjenester til næringslivet med nære relasjoner til krevende og spennende klienter. Det er et betydelig innslag av internasjonale oppdrag og det fordres god og profesjonell håndtering av alle relasjoner. Organisasjonen skal være effektiv og leveringsdyktig.

Hos Rime vil du arbeide i et fremtidsrettet og teknologibasert firma med erfarne kolleger som bidrar til at du blir en god  samarbeidspartner for både medarbeidere og oppdragsgivere. Rime har et mantra om at det skal lønne seg å gå til Rime, advokatene skal gjøre hverdagen til oppdragsgiverne enkle og trygge - de skal få de verktøyene som skal til for at de lykkes.

Sektor: Privat

Sted: Tollbugata 27, 0157 Oslo

Bransje: Juridiske tjenester

Stillingsfunksjon: Jurist, Jurist / Advokat, Jurist / Advokatfullmektig

Nøkkelord: advokatfullmektig, konkurs, insolvens, forretningsjuss, karriere

Søk her
Del jobb på