Ønsker du å bidra til å trygge hverdagen til norske leger?

Publisert: Publisert:
Utløpt
ArbeidsgiverDen norske legeforening
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeJuridiske tjenester, Konsulent og rådgivning, Helse og omsorg
StillingsfunksjonRådgivning, Jurist, Saksbehandler
Søknadsfrist26.02.2023

Rådgiver/Spesialrådgiver SOP

Legeforeningen er forretningsfører for Sykehjelps- og pensjonsordningen for leger (SOP), som er en stiftelse med privatpraktiserende leger som målgruppe. SOP bidrar blant annet med økonomisk sikring ved fravær fra legepraksis pga. sykdom og fødselspermisjon, og de tilstår pensjonsytelser for medlemmer og etterlatte.

Stillingen er nyopprettet grunnet stadig økende saksomfang og kompleksitet, og dermed økede krav til kompetanse for oppdatert og god rådgivning.

Du vil få en viktig rolle i saksbehandlingen i SOP, og du vil fungere som rådgiver for medlemmene, både individuelt og kollektivt. Foredragsvirksomhet vil være en viktig del av rollen sammen med annet informasjonsarbeid.

Rollen vil rapportere til seksjonssjef.

Kvalifikasjoner

 • Høyere relevant utdanning
 • God innsikt i folketrygdens ytelser
 • Kunnskap om tjenestepensjon er en fordel
 • God tallforståelse
 • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Vi ser etter deg som er grundig og systematisk, og som evner å arbeide selvstendig og sammen med andre med komplekse problemstillinger. Evnen til å kunne forenkle og formidle fagstoff til andre vil være essensielt. Rollen vil være en viktig rådgiver og støttespiller for norske leger, og det vil derfor være viktig at du er serviceinnstilt og relasjonssterk.

Legeforeningen er opptatt av å ivareta og utvikle sine medarbeidere

Du vil bli en viktig del av arbeidet til seksjon for SOP og utdanningsfond i en forening med stor gjennomslagskraft. Du vil bli del av et miljø med syv medarbeidere med høy fagkompetanse, og du kan forvente en variert arbeidshverdag med spennende utfordringer og mulighet for personlig utvikling.

Legeforeningen tilbyr konkurransedyktige betingelser, herunder fleksibel arbeidstid, mulighet for hjemmekontor, hybrid pensjonsordning med maksimale sparesatser, gode personalforsikringsordninger og tilgang til medlemsfordelene legene har gjennom Akademikerne pluss-fellesskapet. Du vil bli del av et team som er opptatt av å lykkes og prestere sammen, og du vil få kontorsted i Legeforeningens nyoppussede lokaler sentralt i Oslo sentrum.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i Assessit for en konfidensiell samtale:

Haaken Ulvin, tlf. 415 93 764 eller Victoria Magnussen, tlf. 414 94 440.

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, senest innen 26.02.2023. Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Kontakter

 • Kontaktperson: Haaken Ulvin
 • Stillingstittel: Senior Associate
 • Telefon: +47 415 93 764
 • Kontaktperson: Victoria Magnussen
 • Stillingstittel: Junior Associate
 • Telefon: +47 414 94 440

Sted

Adresse: Christiania Torv 5