Vil du bidra til det grønne skiftet på Nordmøre?

Publisert: Publisert:
ArbeidsgiverNEAS AS
TypeFast
LokasjonKristiansund N
BransjeØkonomi og regnskap, Kraft og energi, Markedsanalyse
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Controller, Rådgivning, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist18.12.2022

Vi søker;

Controller - kraftforvaltning og forretningsstøtte.

Som Controller - kraftforvaltning og forretningsstøtte vil du få en sentral rolle, der du vil jobbe tett på både ledelse og andre nøkkelfunksjoner i selskapet.

Du vil jobbe med rapportering, støtte, rådgivning og delta i prosesser på tvers av alle forretningsområdene i selskapet; telekom, kraftomsetning og kraftproduksjon.

Du vil få et særlig ansvar for kraftmarkedet og vil aktivt bidra til å sikre kvalitet, lønnsomhet og vekst. Du får jobbe operativt og tett på utviklingen av store prosjekter, fremtidsrettede produkter og tjenester. Videre vil du vil jobbe med samfunnskritisk infrastruktur og fornybar energi, herunder bidra til en bærekraftig utvikling av regionen vi bor i.

Vi søker derfor en samarbeids- og løsningsorientert teambygger som har drivkraft, som evner å utfordre og som ser muligheter sammen med andre.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Være en kompetansebærer innenfor kraftmarkedet, en aktiv bidragsyter og støtte til både ledelse og kommersielle ressurser.
 • Daglig kraftforvaltning, markedsovervåking og prissetting.
 • Utarbeide prisanalyser, lønnsomhetsvurderinger, produktkalkyler og markedsrapporter mv.
 • Tett samarbeid med økonomiavdelingen i NEAS Gruppen
 • Utadrettet kontakt mot samarbeidspartnere både innen energi og telekom.
 • Proaktiv forretningsstøtte ifbm lønnsomhet, forbedringsarbeid, kalkylearbeid og nye businesscaser.

Ønsket bakgrunn og erfaring:

Som Controller - kraftforvaltning og forretningsstøtte har du gjerne høyere økonomisk utdanning, men relevant erfaringsbakgrunn kan kompensere for manglende eller en annen formalkompetanse.

Du har relevant erfaring fra tilsvarende oppgaver, gjerne fra kraft- og energibransjen, og vi ser for oss at du har erfaring med oppgaver relatert til controlling, analyse og forretningsstøtte.

Vi ønsker du har god kunnskap om energi- og kraftbransjen, at du er proaktiv, selvstendig og har god forretningsforståelse. Vi mener også det er viktig at du er helhetstenkende, analytisk og grundig.

Du er kommuniserende og trygg på egen kompetanse, men vet at andre sin kunnskap også er en berikelse. Videre tror vi det er viktig at du evner å ha perspektiv på utfordringer.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Da vil vi gjerne ha deg med på laget.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode forsikring- og pensjonsavtaler, en fleksibel arbeidshverdag og store påvirkning- og utviklingsmuligheter.

For nærmere informasjon om stillingen og ønske om en konfidensiell samtale, kontakt Assessit ved John Holen tlf. 924 31 993, eller Gunn Elin Trettsveen tlf. 454 55 043

Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, også overfor NEAS AS i prosessens innledende fase.

Søknadsfrist 18.desember 2022.

Kontakter

 • Kontaktperson: John Holen
 • Stillingstittel: Seniorkonsulent
 • Telefon: +47 924 31 993
 • Kontaktperson: Gunn Elin Trettsveen
 • Stillingstittel: Rådgiver research og analyse
 • Telefon: +47 454 55 043

Sted

Adresse: Industriv. 1