Brenner du for skyteknologi?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSystemansvarlig M365/Azure
ArbeidsgiverModhi Finance AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Bank, finans og forsikring, IT
StillingsfunksjonIT utvikling/Systemarkitekt, IT utvikling/Database, IT utvikling/IT-sikkerhet

Systemansvarlig M365/Azure

Brenner du for skyteknologi? Liker du både langsiktige, strategiske oppgaver og samtidig være hands-on ? Da har vi jobben for deg! Hos oss vil du være med på en spennende reise for å bygge fremtidens plattform for samhandling og infrastruktur, i en nordisk satsning.

Modhi er i ferd med å etablere seg som en seriøs og tydelig nordisk aktør som utfordrer de etablerte inkasso- og porteføljeselskapene. Vi er i sterk vekst og står overfor en svært spennende utvikling i tiden som kommer, og søker nå etter en Systemansvarlig M365 som vil være sentral i denne utviklingen.

Til rollen søker vi en nysgjerrig person som er oppdatert og liker å tilegne seg ny kunnskap. Du ønsker å jobbe med å utvikle og automatisere infrastruktur og applikasjoner på skyplattformer, og du brenner for moderne teknologi, sikkerhet og arkitektur i skyløsninger. I Modhi er skyteknologi et sterkt satsningsområde hvor du vil jobbe i team som direkte underbygger denne satsingen. Ditt bidrag som Systemansvarlig vil derfor ha reell påvirkningskraft for hele selskapet, og bestå av å jobbe med et spekter av forskjellige utfordringer på et strategisk og operativt nivå. Videre vil rollen samarbeide tett med compliance, risk og informasjonssikkerhet. Det er derfor viktig at du er en lagspiller som trives med både å etterspørre samt å dele kunnskap.

Som Systemansvarlig M365/Asher vil viktige ansvarsområder være:

  • Ansvar for og forvaltning av M365, Azure tenant, ad, m.m. i hele konsernet (Norge, Sverige og Danmark)
  • Design av plattformer og løsninger i skyen med tilhørende governance
  • Sikkerhet og tilgangsløsninger på sky og hybride plattformer
  • Kjennskap til skyens muligheter og tjenester deriblant:

- Overvåkning

- "Cloud native" tjenester

- Kostnadskontroll og – styring

-Automatisering og infrastructure as code

-Identitetshåndtering

-MDM tjenester som f. eks Intune

Videre må du ha en relevant Bachelor eller Master, og beherske norsk eller svensk og engelsk flytende muntlig og skriftlig. Flere års relevant erfaring og relevante Microsoft sertifiseringer kan gjøre opp for utdanningskrav.

Vi tilbyr:

Stillingen vil rapportere til IT-direktør og blir en del av et agilt arbeidsmiljø i nye lokaler på Skøyen. Vi tilbyr utfordrende oppgaver hvor lagånd står sentralt. Ideer og løsninger diskuteres på tvers, og med høy grad av involvering fra leder. Vi legger vekt på faglig utvikling, samarbeid og på å spille hverandre gode.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Helene Lundgaard på telefon 902 16 667 eller Ole Fredrik Kirkebye på telefon 918 05 777.

Kontakter

  • Kontaktperson: Helene Lundgaard
  • Stillingstittel: Business Consultant
  • Telefon: +47 902 16 667
  • Kontaktperson: Ole Fredrik Kirkebye
  • Stillingstittel: Strategisk Rådgiver
  • Telefon: +47 918 05 777

Sted

Adresse: Sjølyst plass 3