Fleks AS lanserer et online bruktbilkonsept og ser etter en daglig leder

Publisert: Publisert:
StillingstittelDaglig leder Wundercar AS
ArbeidsgiverFleks AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Transport og logistikk, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Produktledelse

Bil rett hjem – etablere nytt selskap – erobre markedet

Noen ganger får man muligheten til å være med og bygge ny forretning, påvirke adferden i et etablert marked, og i tillegg ha sterke eiere i ryggen. Dette er en slik mulighet!

Fleks AS lanserer et online bruktbilkonsept og ser etter en daglig leder med energi og killerinstinkt. Du vil være med fra oppstart og etablering, til skalering og utvikling av selskapet. Vi trenger deg som kan mye om online salg av produkter og digitale kundereiser. I tillegg har du god erfaring fra digitale forretningsmodeller og skalering av virksomheter. Du kan ha bakgrunn fra f.eks. retail eller distribusjon – der logistikk, forretning, teknologi og digital brukerkompetanse går hånd-i-hånd. Erfaring fra konsulentvirksomhet i grensesnittet teknologi, logistikk og online salg er også relevant. Du er god til å samle og lede folk, og har et strategisk overblikk kombinert med en utpreget operativ arbeidsstil. Du har høyere økonomisk/teknologisk utdannelse, gjerne kombinert med entreprenørskap eller gründervirksomhet.

Er du vår drømmekandidat så vet du allerede hvordan du prioriterer og skalerer gode forretningsmuligheter for ytterligere vekst! Du er ivrig, nysgjerrig og analytisk – en sylskarp forretningsressurs som er god på tall og har et godt øye for muligheter og forretning. Du motiveres av å utfordre, lede og drive sammen med andre, og skaper kommersielle teknologiske muligheter av nye ideer og innspill.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Atle Ronglan, tlf. 966 27 089, Monica Strysse, tlf. 971 00 769 eller Morten Bjørnå, tlf. 977 11 440. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Kontakter

  • Kontaktperson: Atle Ronglan
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 966 27 089
  • Kontaktperson: Monica Strysse
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 971 00 769

Lignende stillinger|