Er du en god prosjektleder med erfaring fra IT-drift? Da er du kanskje vår nye IT Operation & Process Manager Norway!

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelIT Operation and Process Manager
ArbeidsgiverContinental Dekk Norge AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Butikk og varehandel, Bil- og bildelproduksjon
StillingsfunksjonRådgivning, IT drift og vedlikehold/IT-support, IT drift og vedlikehold/Drift/Operations

Hvorfor oss

Vi sier at "Tires Business is Peoples Business" - vil du være med å gjøre en forskjell for andre?

Å selge dekk er mye mer enn å selge sorte gummiringer. Vi selger sikkerhet, mobilitet og frihet, og vår visjon er å tilby den beste løsningen for alle våre kunder i alle våre markeder. Vi skal være kjent som den mest verdiskapende, pålitelige og respekterte samarbeidspartneren for våre forbindelser. Vi legger stolthet i å være en arbeidsgiver som tilrettelegger for utvikling for våre ansatte.

Om rollenSom vår nye IT Operations & Process Manager Norway får du en variert hverdag som vil spenne fra operative oppgaver til mer langsiktige utviklingsprosjekter. Du vil ha personalansvar for et team på to og stillingen vil delta i den norske ledergruppen.

Du og teamet ditt vil ha ansvar for leveranse av IT service tjenester som operativ drift av PC, printere, mobil og andre virksomhetskritiske systemer, til Continental Dekk Norge, Dekkmann og Merlett Norway,

Vi har som mål at IT drift skal være tett på den lokale virksomheten og businessen med fokus på kontinuerlig prosessoptimalisering. Det er derfor viktig at du drives av finne løsninger og bygge bro mellom IT og resten av virksomheten. Du tar gjerne rollen som rådgiver på hvordan teknologi kan bidra til automatisering og bedre arbeidsflyt, også mellom oss og våre kunder.

Du vil jobbe mot mange ulike grensesnitt i selskapet, både i Norge og internasjonalt. Det vil blant annet være daglige møter med tilsvarende roller i Norden og tett dialog med vårt datasenter som håndterer nettverk, servere, sikkerhet mv.

Om degVi er ute etter deg som kan identifisere deg med våre verdier; Trust, Passion to Win, For One Another, Freedom to Act.

Vi ser for oss at du har erfaring fra IT-support på Windows/Office 365 i en større organisasjon og at du nå er klar for å ta steget videre til en rolle med mer ansvar uten å fjerne deg helt fra de operative oppgavene.

Vi bruker Ticket system for håndtering av support og endringsledelse, og vi håper du har erfaring med dette. I tillegg til å ha generell sterk IT kompetanse og interesse, trives du med prosessoptimaliseringer med erfaring fra prosesskartlegging.

Som person er du generelt utviklingsorientert og nysgjerrig på hvordan teknologi kan bidra til mer effektiv arbeidsflyt. Du er samtidig en strukturert og trygg prosjektleder med evne til å prioritere i en hektisk hverdag. Med mange grensesnitt å forholde seg til er det viktig at du er trygg i din kommunikasjon med andre.

Nysgjerrig? Ikke nøl med å ringe vår rekrutteringsrådgiver i Orion, Stian Iversen 995 27 314 om du er nysgjerrig på om dette kan være jobben for deg! Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Kontakter

  • Kontaktperson: Stian Iversen
  • Stillingstittel: Rådgiver
  • Telefon: +47 995 27 314
  • Kontaktperson: Kristian Knudsen
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 928 00 000

Sted

Adresse: Fredrik Selmers vei 3

Lignende stillinger|