Vil du jobbe med en cutting-edge teknologi mot det grønne skiftet? Antec Biogas søker ingeniører

Publisert: Publisert:
StillingstittelIngeniør
ArbeidsgiverAntec Biogas AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeIndustri og produksjon
StillingsfunksjonIngeniør/Mekanisk

Antec Biogas er en ledende aktør innen teknologi for biogassproduksjon, og vi brenner for grønne løsninger. I 2016 vant vi Bioenergy Innovation Award - en pris som årlig deles ut av SINTEF, Forskningsrådet, NMBU og Innovasjon Norge for Beste Grønne Teknologi Oppfinnelse – som en løsning for fremtiden. Vi satser globalt og trenger flere engasjerte folk på laget. Vi tar vår prisvinnende teknologi der avfall effektivt omgjøres til grønn energi ut på det globale markedet og søker nysgjerrige ingeniører som ønsker å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt. Vi ser etter deg som er initiativrik og motiveres i en rolle hvor du har påvirkningskraft og får være delaktig i videreutvikling av selskapet.

Vi ser etter deg som er ingeniør

Det er mange teknologiske muligheter som venter på å bli funnet – og vi jobber kontinuerlig med nye løsninger og nyvinninger. Som ingeniør vil du være med på den teknologisk utvikling av vår teknologi og våre anlegg i samarbeid med en dedikert og profesjonell organisasjon. Vi ser etter en ingeniør/sivilingeniør som er opptatt av bærekraft, og som har lyst til å bidra til å skape grønn vekst.

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Vi arbeider med det grønne skiftet, og vår teknologi muliggjør bedre energiuttak og lønnsomhet i avfall som vår nye store energikilde. Hos oss vil du få en variert, fleksibel og utfordrende stilling der du vil få arbeide med prosessdesign, layout og utvikling av fabrikkanlegg, både ved vårt hovedkontor, men også aktivt ute hos våre kundeprosjekter i Norge og internasjonalt. Noe reising må derfor påberegnes. Du vil i tillegg være en aktiv bidragsyter i prosjektering -, salg og tilbudsprosesser.

Hva kan vi tilby deg?

 • En fleksibel og variert arbeidshverdag der du vil ha sterk innflytelse på egen rolle
 • Bli en del av et innovativt, høyteknologisk og internasjonalt miljø med forankring i et norsk selskap
 • Tett samarbeid med forskere og internasjonale institusjoner
 • Gode muligheter for å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt
 • Prosjekter som direkte bidrar til å kutte CO2 utslipp og overgangen til grønn energi
 • Uformelt arbeidsmiljø med stor takhøyde der vi satser på utvikling av ansatte
 • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings og pensjonsordninger

Hvem er du?

Vi ser etter noen med høyere utdannelse innen prosess, kjemi eller maskin (sivilingeniør). Videre ser vi gjerne at du har arbeidet med Chemical plant design, industriell kjemi, prosessteknikk (process design & system engineering) eller elektro- og automasjon. Det er en fordel dersom du har erfaring fra avløp og renseanlegg eller med vann- og miljøteknikk. Har du i tillegg erfaring med skid design og kan forstå sensor teknologi samt valg av riktig instrument utstyr og laboratory utstyr, er dette en fordel. Det er også fordelaktig at du har sertifiseringer og erfaring med trykktesting og installasjon, samt forståelse og evne til å tegne byggetegninger, er et pluss. Utover det er det viktig at du kan kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Høres dette interessant ut?

Da hører vi gjerne fra deg. Ved spørsmål gjerne ta kontakt med vår rådgiver i Orion & Partners Christian Hofbauer (91 70 80 58) eller researcher Ingvild Haanes Marton (97 48 85 01).

Kontakter

 • Kontaktperson: Christian Hofbauer
 • Stillingstittel: Rådgiver
 • Telefon: +47 917 08 058
 • Kontaktperson: Ingvild Marton
 • Stillingstittel: Researcher
 • Telefon: +47 974 88 501

Sted

Adresse: Olaf Helsets vei 5 A