Vil du være med på et nytt industrieventyr i emning som vil være et betydelig bidrag til utviklingen av norsk havvindindustri?

Publisert: Publisert:
StillingstittelProsjektdirektør
ArbeidsgiverWindWorks Jelsa
TypeFast
LokasjonStavanger
BransjeIndustri / Produksjon, Olje / Gass
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse
Søknadsfrist31.05.2023

Vil du være med på et nytt industrieventyr i emning som vil være et betydelig bidrag til utviklingen av norsk havvindindustri?

Til dette søker vi etter en erfaren og handlekraftig prosjektdirektør som evner å se sammenhenger og helheten i kompliserte prosjekter. Du som har oversikt og kan håndtere flere arbeidsoppgaver parallelt.

Du har gode kommersielle egenskaper, og forståelse for teknologi. Vi ønsker en leder med høy integritet som er løsningsorientert og nytenkende. En leder som er fleksibel og åpen for innspill, men evner å ta beslutninger.

Vi ser etter deg som kan jobbe selvstendig, men også bygge lag. Du er en strategisk relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner som ikke er redd for å stå på scenen.

Hva kan vi tilby deg?
Til den rette kandidaten kan vi tilby en spennende stilling i en dynamisk organisasjon. Du vil få muligheten til å skape noe nytt og bidra til det grønne skiftet. Det vi derimot ikke kan tilby, er å komme til et dekket bord. Men du vil få stor mulighet til å påvirke og forme denne nye organisasjonen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Er du glad i å reise, tilbyr vi tilgang til firmahytter gjennom morselskapet vårt, NorSea Group.

Ansvar og arbeidsoppgaver
Det overordnede ansvaret som følger med stillingen, er å lede arbeidet med å modne frem og realisere WindWorks Jelsa. Dette inkluderer planlegging og prosjektering av tekniske løsninger, plan- og reguleringsarbeid, etablere nødvendige kommersielle avtaler, oppfølging av samarbeidspartnere og kunder samt tilbudsarbeid og myndighetskontakt. Du vil ha ansvar for HMSK innenfor ditt ansvarsområde og personalansvar.

Kvalifikasjoner
Til denne stillingen søker vi deg som har erfaring fra å lede større og komplekse prosjekter med mange forskjellige fagområder, gjerne fra infrastruktur eller innen energibransjen.

Du har relevant utdanning på mastergradsnivå, gjerne relatert til prosjektstyring av kompliserte utbyggingsprosjekter. Vi ser for oss at du har minimum 10 års relevant arbeidserfaring. Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse.

Du er velkommen til å ta kontakt dersom du har lyst til å høre mer - eller har spørsmål relatert til stillingen. Vi er åpne for kandidater som kan utvikles med oppgaven. Kandidater vurderes fortløpende.