Er du vår nye prosjektleder for Lilleakerbyen?

Publisert: Publisert:
StillingstittelProsjektleder
ArbeidsgiverMustad Eiendom AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Bygg og anlegg, Eiendom
StillingsfunksjonAnnet, Prosjektledelse, Ledelse

Vi søker etter en initiativrik og selvgående prosjektleder for Lilleakerbyen med interesse for bærekraft og arkitektur

Siden etableringen på Lilleaker har Mustad Eiendom utviklet en eiendomsportefølje med ca. 330.000 kvm næringseiendom, hovedsakelig store kontorbygg med en rekke anerkjente leietagere og kjøpesenteret CC Vest. Lysaker og Lilleaker har rundt 25.000 arbeidsplasser og 6-7 millioner besøkende årlig, men til tross for høy publikumstrafikk oppfattes området som noe introvert og lukket, ikke minst på kveldstid. Derfor har vi bestemt oss for å transformere eiendommene våre til en fremtidsrettet og levende by; Lilleakerbyen, med ca. 2.000 boliger, handel, bevertning, kultur og arbeidsplasser. Reguleringsplanen for store deler av området er ferdig utarbeidet, og skal legges ut til offentlig høring etter sommerferien. Vi tar utgangspunkt i at byggingen av første etappe av Lilleakerbyen kan starte høsten 2023, og vi søker derfor en prosjektleder som kommer til å ha en sentral rolle i å gjennomføre dette store og spennende byutviklingsprosjektet.

Stillingen er nyopprettet og vil rapportere til direktør plan og prosjektutvikling. Du vil, i tett samarbeid med øvrige premissgivere i selskapet, ha ansvar for deler av prosjektporteføljen næringsbygg, spesifikt nybygg og større ombyggings- og påbyggingsprosjekter. Som prosjektleder er du ansvarlig for styring av byggeprosjekter i egen portefølje, samt rapportering av fremdrift og utføring av kalkyler for kostnads- og lønnsomhetsvurderinger. Du er en pådriver for kompetanseutvikling og kunnskapsdeling, og ønsker å være med å bygge systemkapital i selskapet vårt.

Vi søker deg som har solid erfaring fra tilsvarende prosjektlederroller, gjerne fra andre profesjonelle byggherrer, entreprenører eller rådgivningsselskap. Du har høyere relevant utdanning fra universitet eller høyskole, helst på masternivå, og er komfortabel med prosjektstyring og forhandlinger i forbindelse med eiendomsprosjekter.

Du vil lykkes i denne rollen fordi du har erfaring med å lede store komplekse byggeprosjekter og fordi du har svært gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du er initiativrik og selvgående med en serviceorientert holdning, og har interesse for bærekraft og arkitektur. Du har svært god kommersiell teft, og en strukturert og analytisk tilnærming til gjennomføringen av prosjektet.

Interesserte kan ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med Øyvind Arntsen, direktør plan og prosjektutvikling i Mustad Eiendom +47 95 91 19 05 eller Arne Gunnar Dokken, Managing Partner i Amrop + 47 900 46 689.

Kontakter

  • Kontaktperson: Øyvind Arntsen
  • Stillingstittel: Direktør plan og prosjektutvikling, Mustad Eiendom
  • Telefon: +47 959 11 905
  • Kontaktperson: Arne Gunnar Dokken
  • Stillingstittel: Managing Partner, Amrop
  • Telefon: +47 900 46 689

Sted

Adresse: Lilleakerveien 8

Lignende stillinger|