Divisjonsdirektør People Business Partner, DNB ASA

Publisert: Publisert:
StillingstittelDivisjonsdirektør – People Business Partner
ArbeidsgiverDNB ASA
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBank, finans og forsikring
StillingsfunksjonLedelse, HR, personal og rekruttering

Finansnæringen er i sterk endring og dette utfordrer hvordan People (HR) legger til rette for å levere på konsernets strategi, forretningsmessige utvikling og posisjonering.

Vi søker en helhetstenkende og forretningsorientert leder som kan bidra i den videre utviklingen av konsernet. Som divisjonsdirektør for People Business Partner Team vil du ha ansvaret for å videreutvikle en strategisk og forretningsnær Business Partner-funksjon. Du vil få ansvar for å etablere en ny divisjon med konsernansvar for implementering av HR-prosesser og tiltak som understøtter våre strategiske, kommersielle og organisatoriske mål. Videre vil du ha ansvar for å sikre god lederstøtte og forretningsnær rådgivning for konsernets forretnings- og støtteområder. Med deg på laget får du ca. 25 dyktige People Business Partnere.

For å lykkes i stillingen må du ha høyere relevant utdanning og solid ledererfaring fra større, kompleks og kunnskapsintensiv virksomhet. Både ledere med solid HR-erfaring og forretningsorienterte linjeledere med sterk interesse for HR vurderes som aktuelle. Det forutsettes at du har bred erfaring med organisasjonsutvikling og endrings- og omstillingsprosesser.

Du er utviklings- og resultatorientert, og evner å se HR i et helhetlig og kommersielt perspektiv. Som person er du en kommersiell leder som gir retning, er strukturert og har sterk gjennomføringsevne, samt motiverer til samarbeid og samhandling på en positiv og konstruktiv måte. Du bygger gode relasjoner og en trygg kultur med mye engasjement. DNB ønsker seg en divisjonsdirektør som identifiserer seg med verdiene og mulighetene som konsernet har.

Du vil få muligheten til å være med å forme divisjonen og bidra til den strategiske utviklingen av People i samarbeid med konserndirektør og de øvrige divisjonene; People Governance & Compensation, Strategy & Control, Talent Acquisition & Mobility, People Development og People Tech & Core.

Stillingen rapporterer til Konserndirektør People (CHRO) og inngår i ledergruppen for People. Arbeidsted vil være ved DNBs hovedkontor i Bjørvika, Oslo.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi v/ Magne Amundsen tlf. +47 916 56 101, Atle Ronglan, tlf. +47 966 27 089 eller Raluca Rohatin, tlf. +47 900 72 459. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Kontakter

  • Kontaktperson: Magne Amundsen
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 916 56 101
  • Kontaktperson: Atle Ronglan
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 966 27 089

Sted

Adresse: Dronning Eufemias gate 30

Lignende stillinger|