Vil du lede innovasjonsarbeidet hos Norges største frukt og grønt leverandør innen horeca?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelInnovasjonssjef
ArbeidsgiverBAMA Storkjøkken AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeGrossisthandel import/eksport, Matvareproduksjon og -industri, Storhusholdning og catering
StillingsfunksjonProsjektledelse, Forretningsutvikling og strategi, Rådgivning
Søknadsfrist13.06.2022

Innovasjonssjef

Vi i BAMA Storkjøkken har en fantastisk produktportefølje, et dyktig fagmiljø av kokker og mateksperter, et erfarent KAM- og salgsapparat, og en solid logistikk i bunn. Vi har veletablerte konsepter og merkevarer og vi har store ambisjoner om vekst. For å lykkes med våre ambisiøse mål ser vi etter en dyktig og initiativrik innovasjonssjef.

Innovasjonssjefen får en sentral rolle i BAMA storkjøkken og vil rapportere til Salg- og markedsdirektør. Rollen vil jobbe bredt og ha ansvaret for større produkt- og konseptutviklingsløp, samt prosjekt innen forbedret kundeopplevelse, digitale innovasjoner og nye vekstområder i hele selskapet. Du vil få ansvaret for å lede prosjekt fra A-Å i tett samarbeid med andre avdelinger og funksjoner i selskapet.

Hva består hverdagen av:

 • Ansvarlig for større produkt og konseptutviklingsløp
 • Lede og sikre implementeringen av ny innovasjonsprosess
 • Ansvarlig for total pipeline av innovasjoner og oppdatering av fremdrift og utvikling
 • Drive konseptutvikling sammen med markedssjef og salg
 • Være en operativ ressurs ved gjennomføring av prosjektarbeid initiert av andre avdelinger
 • Tett samarbeid med øvrige avdelinger i BSK
 • Oppfølging og gjennomføring av piloter
 • Skape strukturer for prosjekt

Vi tror at den rette kandidaten har relevant utdannelse innen markedsføring, ledelse, innovasjon og entreprenørskap eller lignende. Du har minimum 3 års erfaring fra konsueltrolle og/eller innenfor relevant fagområde i linje. Erfaring fra prosjektledelse er en forutsetning.

Vi ser etter deg som er analytisk, forretningsorientert og dyktig til å identifisere strategiske og kommersielle muligheter. Å raskt kunne danne seg et overblikk og forstå komplekse sammenhenger vil være sentralt i rollen. Innovasjonssjefen vil samarbeide med flere ulike nøkkelpersoner internt og eksternt, så det å kunne kommunisere og samarbeide godt med andre blir viktig for å lykkes i rollen. Vi ønsker oss en kollega som tar initiativ, har drive og struktur, samt evner å lede prosjekter med stødig hånd fra A-Å. Du har et naturlig og ekte engasjement, og evner å begeistre og få mennesker med deg.

Vi kan tilby deg:

en sentral rolle i et etablert selskap med store vekstambisjoner. Du vil få engasjerte kolleger som brenner for mat og gode opplevelser. Vi har en fantastisk personalrestaurant og hyggelige kontorlokaler på Nyland Syd. Salg og markedsavdelingen består av et team med engasjerte og erfarne kolleger, som kjenner både produkter og kundene våre godt.

Det vil bli gjennomført bakgrunnssjekk via Semac for aktuelle kandidater

Ønsker du å bidra med å utvikle BAMA Storkjøkken og våre kunder, send en søknad innen søknadsfrist 11.juni 2022. Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Ida Beinnes Hoff på telefon 489 59 465.

Kontakter

 • Kontaktperson: Ida Beinnes Hoff
 • Stillingstittel: Partner / Management Consultant
 • Telefon: +47 489 59 465

Sted

Adresse: Nedre Kalbakkvei 40

Lignende stillinger|