Ønsker du å utvikle kunder og bygge relasjoner i en spennende bransje?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelRegional Salgssjef
ArbeidsgiverFuchs Lubricants Norway AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeDrift og vedlikeholdstjenester, Bil- og bildelproduksjon, Verksindustri
StillingsfunksjonSalgsledelse, Salg/Produktsalg, Salg

Regional Selger for FUCHS LUBRICANTS NORWAY AS

FUCHS-gruppen har over 100 000 kunder, inkludert selskaper innen følgende områder: Bilindustrien, gruvedrift, landbruk og skogbruk, kraftproduksjon, olje og gass, entreprenører og næringsmiddelindustrien.

Nå søker vi etter en resultatorientert Regional Selger i Sør-/Øst Norge.

Om rollenSom Regional Selger hos oss vil dine hovedoppgaver være å utvikle og drive salg til etablerte kunder. Det forventes også at du får inn nye kunder i din region. Du jobber proaktivt for å nå dine mål i prioriterte segmenter, og du har gode samarbeidsevner. Hos oss får du samarbeide samarbeide med applikasjonsingeniører, produktsjefer og salgsstøttepersonell.

Hvem er du?Du er en resultatorientert og selvstendig person med lidenskap for å drive salg. Vi tror du har noen års salgserfaring med gode resultater. Vi ser gjerne at du har høyere relevant utdanning. Som person er du trygg på deg selv med gode strategiske evner. Du er sterk i kommunikasjon og kan kommunisere på alle nivåer. Du jobber selvstendig, planlegger og leder arbeidet ditt med mye energi. Du behersker norsk og engelsk på et meget godt nivå. Du blir tilknyttet Oslo-kontoret og rapporterer til Daglig leder/Salgsdirektør Auto.

Hva kan FUCHS LUBRICANTS NORWAY AS tilby deg?Vi kan tilby deg jobb i et suksessfullt voksende selskap, med konkurransedyktige betingelser, og som praktiserer en åpen og ærlig kommunikasjon i en flat hierarkisk organisasjon. Som Regional Selger i FUCHS LUBRICANTS NORWAY AS tar du del i selskapets bonusprogram. Du vil jobbe tett med kollegaer i Finland, Sverige og Danmark. I Norge vil du bli en del av et engasjert og kompetansedrevet salgsteam bestående av Key Account Managers, Regionale Selgere og Applikasjonsingeniører.

Veien videre

Du søker på stillingen ved å registrere din CV på nettsiden til Orion & Partners AS via lenken under. Dersom du har spørsmål til stillingen, send en e-post eller ring til Bård Berntsen 977 57 519 / bard@orion.no eller til Morten Herregården 930 33 100 morten.herregarden@fuchs.com .

Kontakter

  • Kontaktperson: Bård Berntsen
  • Stillingstittel: Rådgiver
  • Telefon: +47 977 57 519
  • Kontaktperson: Jonas Gundersen
  • Stillingstittel: Researcher
  • Telefon: +47 415 54 994

Sted

Adresse: Fredrik Selmers vei 6