E24 søker tilkallingsvikarer

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelTilkallingsvikarer
ArbeidsgiverE24
TypeVikariat
LokasjonOslo
BransjeMedie- og innholdsproduksjon
StillingsfunksjonJournalist
Søknadsfrist26.09.2022

Ivrer du etter å vinne nyhetskampen hver eneste dag? Vil du bli en del av laget bak Norges største nettavis for økonomi og næringslivsnyheter? Nå har du muligheten!

E24 jakter medarbeidere som kan bidra som tilkallingsvikarer på breakingdesken.

Vi ser etter allsidige talenter som har interesse for økonomi, næringsliv, børs og finans - og som er idérike, offensive og ønsker å utvikle seg.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidshverdag i en ambisiøs og kollegial redaksjon. Breakingdesken er motoren i E24-redaksjonen. Her følger du nyhetsbildet tett og sørger for at vi er først og best på de største nyhetene innenfor økonomi og næringsliv.

Du må ha et godt og presist språk, og gode etiske reflekser. At du trives med teamarbeid og har gode samarbeidsevner er også viktig.

Som tilkallingsvikar i E24 vil du kunne få vakter på kveldstid og i helger.

Arbeidssted er Akersgata 55 i Oslo.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

  • Redaksjonssjef Steinar Rostad Breivik - steinar@e24.no eller 984 05 541
  • Klubbleder Pål Solheimsnes - pal.solheimsnes@e24.no eller 992 40 017

OM SELSKAPET

E24 er en del av Schibsted, og eies i fellesskap av VG og Aftenposten. Med over to millioner unike brukere hver uke, er vi Norges største og viktigste nettavis for økonomi og næringsliv. Sammen med kommersiell avdeling utgjør mediehuset i dag over 50 ansatte. Vi samarbeider også tett med Schibsted-avisene Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.