Ønsker du å lede et av Norges største offentlige nettsteder?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSeksjonssjef Digitale kanaler
ArbeidsgiverStatens vegvesen
TypeFast
LokasjonDrammen
BransjeOffentlig administrasjon, IT, PR, informasjon og kommunikasjon
StillingsfunksjonAdministrasjon / Ledelse
Søknadsfrist04.06.2023

Er du den vi ser etter?

Vegvesen.no er et av de største offentlige nettstedene i Norge med 150.000 besøkende hver dag. 60 selvbetjente løsninger gjør det enklere å få utført oppgaver, enten du skal ta førerkort, omregistrere bil eller avregistrere motorsykkelen. Nettsiden har oversikt over vegprosjekt og tjenester som hjelper trafikanten på reisen.

Digitale kanaler er en seksjon i kommunikasjonsavdelingen under vegdirektøren. Seksjonssjefen rapporterer til kommunikasjonsdirektøren. Seksjonen har også ansvar for videreutvikling av intranettet som holder 4900 ansatte i Statens vegvesen oppdatert.

Arbeidsoppgaver

Her vil du:

 • Lede seksjonen Digitale kanaler og ha personalansvar for fem ansatte
 • Være produkteier for etatens nettsted, vegvesen.no og intranettet Vegveven
 • Ha innholdsansvar for vegvesen.no og intranettet
 • Bidra til å utvikle nettstedene med innsikt og analyse
 • Jobbe for økt kundetilfredshet
 • Ha tett samarbeid med både IT-divisjonen og kommunikasjonsmiljøet om drift og utvikling
 • Sikre at vi følger lovkrav om personvern, universell utforming og språk


Kompetansekrav

Kvalifikasjoner

Du må ha:

 • Høyere relevant IT- og/eller kommunikasjonsfaglig eller annen relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum bachelornivå. Omfattende og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Solid erfaring med å jobbe på tvers i en stor organisasjon med komplekse IT-løsninger og kanaler
 • Meget god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk. I tillegg er det ønskelig at du behersker begge målformer.

Det er ønskelig med:

 • Ledererfaring og personalansvar
 • Erfaring med drift og utvikling av digitale kommunikasjonsplattformer med selvbetjente løsninger og kunnskap om metoder for produktutvikling og tjenestedesign
 • Det er ønskelig at du har god kommunikasjonsfaglig og digital forståelse.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er driftig, nytenkende og god til å samarbeide. Har gode lederegenskaper, er god til å skape resultater og motivere andre.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer. Hos oss vil du ha store muligheter til å kunne forme din egen arbeidshverdag og jobbe med alle de nyeste teknologiene innenfor området.
Hos oss får du:

 • En kontinuerlig videreutvikling av kompetansen vil være en naturlig del av hverdagen
 • Et godt arbeidsmiljø i nye kontorbygg som er universelt utformet
 • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • Mulighet for 1 time trening i arbeidstiden hver uke, eller treningsstøtte til andre aktiviteter
 • God pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk.

Kontorsted for stillingen er Drammen, der hovedkontoret for IT-divisjonen er plassert. Men du skal også ha faste dager sammen med Kommunikasjonsavdelingen på hovedkontoret i Oslo og det vil være mulighet for å jobbe hjemmefra.

Fyll inn søknadsskjemaet nøyaktig!
På grunn av kravene til utvidet søkerlistene må feltene for utdanning og erfaring fylles ut. Det er ikke tilstrekkelig å kun legge ved CV. Legg også ved relevante vitnemål og attester.
Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra
NOKUT (www.nokut.no)

Positiv særbehandling
Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi blir bedre på å løse oppgavene våre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CV-en, så om du kan krysse av for dette i jobbsøkerportalen, oppfordrer vi deg til å gjøre det. Får du jobben, vil vi naturligvis legge til rette for deg om du trenger det. Avkrysningene brukes kun til å sørge for at vi velger ut de rette kandidatene, i tillegg til anonymisert statistikk.


Søkerliste
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Åpenhet og innsyn i forvaltningen er viktig, derfor vil alle som søker hos oss bli satt opp på den offentlige søkerlista om de ikke oppgir en god grunn for å unntas. Vi tar kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.


Har du spørsmål om stillingen?

Synes du dette høres spennende ut? Kontakt gjerne seniorrådgiver Torill Eidsheim i Jefferson Wells, mobil: 993 23 710.

Søk stillingen på www.vegvesen.no/jobb innen 04.06.2023.