Ønsker du å være med på en spennende reise i et selskap med store vekstambisjoner?

Publisert: Publisert:
StillingstittelCFO
ArbeidsgiverAZETS AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Økonomi og regnskap, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Regnskap, Konsulent, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist28.05.2023

Vi i Azets Norge søker en engasjert og strategisk tenkende CFO for å lede og utvikle økonomi- og finansområdet i selskapet.

Som CFO skal du være en strategisk og operasjonell kapasitet som forstår Azets’ finansmessige forretningspotensial og –risiko, og være en ambisiøs og kommersiell samarbeidspartner med CEO. Dette innebærer blant annet følgende ansvar for deg:

 • Planlegge, overvåke og analysere selskapets økonomiske resultater (FP&A). Du får ansvar for investeringsanalyser og evaluering av potensielle strategiske oppkjøp og fusjoner. Du vil arbeide tett med andre ressurser innen selskapet for å sikre at økonomiske beslutninger og strategier er integrert og i tråd med selskapets overordnede vekstmål
 • Utvikle og implementere finansielle strategier og prosesser som støtter selskapets langsiktige mål. Det er viktig å balansere fremdrift og utvikling med å opprettholde motivasjon og moral hos en erfaren organisasjon med mye kompetanse og stolthet
 • Lede dyktige fagpersoner og være bidragsyter til å løse problemer, uten å gå i detalj inn i deres fagområde.
 • Sikre at selskapet overholder alle økonomiske regler og forskrifter
 • Ansvar for å utarbeide og presentere rapporter og presentasjoner for ledelsen og styret

Azets er et internasjonalt selskap, og våre eiere er svært ambisiøse på våre vegne. Vi skal vokse mye de kommende årene, og som CFO blir du svært sentral i å utarbeide planer og realisere disse for å nå våre mål. Derfor er det viktig at du er en utviklingsorientert person som har flere perspektiver og evner å tenke annerledes og se nye muligheter. Det vil være en stor fordel om du har erfaring med å jobbe i et PE-eiet eller børsnotert selskap.

Vi tror at den kandidaten som lykkes best har mastergrad i økonomi eller finans, og lang erfaring i en ledende økonomistilling. Din faglige erfaring er trolig fra revisjon eller rådgivning, og du bør ha håndtert selskapstransaksjoner, herunder fusjoner og oppkjøp. Denne erfaringen kan med fordel være fra et internasjonalt miljø.

Det er en forutsetning at du kommuniserer svært godt i både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Som person er du selvstendig med et analytisk mindset. Det vil være klokt å være tålmodig og ikke forsøke å endre på alt, men samtidig være utålmodig med å få den utvikling som skal prioriteres. Du har høy personlig integritet. Du har gjerne erfaring med å lede og utvikle andre, og drives av å se resultater via teamet ditt preget av ydmykhet og relasjonell tilnærming, alltid med et ambisiøst tilsnitt.

Dette er en spennende mulighet i et solid konsern. Du får lede et kompetent team, påvirke et spennende selskap i vekst, og har gode muligheter for egen karriere- og kompetanseutvikling i en internasjonal organisasjon. Stillingen rapporterer til CEO i Norge, med stiplet linje inn til Group CFO.

Er du interessert i å vite mer om stillingen? Kontakt våre rådgivere i The Assessment Company for en uforpliktende samtale; Sigurd Beidel, sigurd.beidel@theac.no / 489 99 525, Ida Beinnes Hoff, ida.hoff@theac.no / 489 59 465, eller Sissel Brodtkorb, sissel.brodtkorb@theac.no / 412 20 913. Du kan også registrere deg som interessent ved å trykke Søk her . Vi ser frem til å høre fra deg!

Azets er medlem av det verdensomspennende nettverket Allinial Global, https://www.allinialglobal.com/.

I Azets tror vi at de beste løsningene oppstår når vi deler ulike erfaringer og perspektiver med hverandre. Uansett bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn, legning eller funksjonshemming, ønsker vi deg velkommen til å søke på stillinger hos oss.

Kontakter

 • Kontaktperson: Sigurd Beidel
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 489 99 525
 • Kontaktperson: Ida Beinnes Hoff
 • Stillingstittel: Partner / Management Consultant
 • Telefon: +47 489 59 465

Sted

Adresse: Drammensveien 151