Er du en selvstendig lagspiller som motiveres av å spille andre gode?

Publisert: Publisert:
StillingstittelKonsulent rekruttering og executive search
ArbeidsgiverASSESSIT AS
TypeSelvstendig næringsdrivende
LokasjonStavanger
BransjeKonsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Konsulent, Rådgivning
Søknadsfrist31.05.2023

I Assessit vet vi hva som kjennetegner de dyktigste lederne. Vi vet hva vi skal se etter og vi vet hvilke kompetanser som må styrkes og utvikles i fremtiden. Assessit lever for å hjelpe andre til økt verdiskaping gjennom mer effektiv ledelse. Dette gjør vi ved å hjelpe våre kunder til å rekruttere de riktige menneskene inn i organisasjonen, og ved å utfordre og utvikle individer, team og organisasjoner. Gjennom over 20 år har vi bevist at vi utgjør en forskjell for våre kunder. Vi skaper effekt. Dette gjør oss stolte og inspirerer oss samtidig til å bli enda bedre i fremtiden.

Vi søker nye kollegaer

Vår avdeling i Stavanger har utrolig mye å gjøre og vi trenger flere kollegaer. Vi lykkes fordi våre kunder og kandidater er vårt absolutte alt . For oss kommer kunde og kandidat i første rekke og vår lojalitet er genuin.

I jobben som konsulent hos oss, vil du jobbe ut mot ledere i næringslivet og du bør ha forståelse og respekt for en leders hverdag og utfordringer. Du har kanskje erfaring som leder selv men du kommer også langt med god forretningsforståelse. Det viktigste er at du har relevant erfaring fra arbeidslivet som gjør at du kan bidra med lederstøtte og som god samtalepartner overfor våre samarbeidspartnere. Du må våge å utfordre på en god måte, men samtidig ha respekt og ydmykhet overfor alle vi jobber for.

Hos oss er forståelse og respekt for rekruttering som fag særdeles viktig, og du må ha erfaring som du opplever relevant for å jobbe med dette. Gode prosesser og strukturerte arbeidsmetoder kan vi lære deg, men du er gjerne en administrator av natur og langt over middels opptatt av å holde det du lover.

Det er vanskelig å lykkes i denne jobben, uten at du genuint bryr deg om andre mennesker og du blir oppriktig glad når du får bidra, hjelpe, påvirke og å gjøre hverdagen lettere for andre.

De som lykkes i denne rollen er trygge og inngir tillit i møte med nye mennesker. Du trenger på ingen måte å selge sand i Sahara, du bygger heller verdifulle relasjoner over tid, er en samarbeidspartner til å stole på og du strekker deg litt ekstra for å levere gode prestasjoner.

Du vil oppleve det som en fordel å ha et godt kontaktnett inn mot næringslivets ledere. Vi er spesielt interessert i å snakke med dere som gjerne allerede jobber i bransjen eller som på annen måte har et sterkt kontaktnett og samarbeid med næringslivet. Du ønsker å snakke med oss fordi du får mulighet til å gjøre ting litt annerledes, være litt mer selvstendige og du får muligheter til å påvirke eget arbeid i større grad.

I hverdagen som konsulent vil du styre dagene dine selv og du står helt fritt i forhold til om du vil sitte på hjemmekontor/hyttekontor eller om du vil være tilstede i våre flotte lokaler på Gausel. Du får to dedikerte kollegaer som brenner for faget, for gode leveranser og for alle menneskene vi jobber for. I dag er vi best på privat næringsliv og SMB, og vi synes det hadde vært utrolig gøy om du/dere kanskje er bedre på kommunal sektor, eventuelt større selskaper enn det vi er. Kanskje har du erfaring og interesse for utarbeidelse av offentlige anbud og/eller lyst til å jobbe med dette fremover? I jobben hos oss vil du jobbe mye med skriftlige dokumenter, annonser og rapporter. Det er derfor et krav at du er god og strukturert i kommunikasjon, skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk.

Vi har mye å tilby og svært lyst til å snakke med deg som synes dette høres spennende ut. Alle henvendelser behandles selvsagt konfidensielt

Kontakter

  • Kontaktperson: Linda Bore
  • Stillingstittel: Partner/Regionleder
  • Telefon: +47 412 39 398
  • Kontaktperson: Margunn Gjelsvik
  • Stillingstittel: Senior Manager
  • Telefon: +47 996 41 266

Sted

Adresse: Gamle Forusveien 1