Har du en sterk interesse for, og evne til å drive HR-prosesser framover?

Publisert: Publisert:
StillingstittelHR-rådgiver
ArbeidsgiverBama Gruppen AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Matvareproduksjon og -industri, Storhusholdning og catering
StillingsfunksjonRådgivning, HR, personal og rekruttering, Kurs og opplæring
Søknadsfrist11.08.2022

Vil du bli del av en stor og kompleks virksomhet, med omsetning på over NOK 20 mrd BAMA-Gruppen bærer et stort samfunnsansvar med visjonen "En sunnere og ferskere fremtid" for å stimulere til økt forbruk av frukt, bær, grønnsaker og poteter. HR teamet styrkes nå med en medarbeider, for at vi skal gi enda bedre operativ HR støtte, samt sette kompetanseutvikling mer systematisk på kartet.

Du vil få ansvar for operativ HR-støtte til ledere med personalansvar. Dette innebærer blant annet støtte i rekrutteringsarbeid, ressursplanlegging, virksomhetsoverdragelse, personalsaker og nedbemanningsprosesser. Vi håper i tillegg at du ønsker å ta et spesielt ansvar for kompetanseutvikling og systemstøtte for dette.

Vi tror du har utdanningpå bachelor-nivå, samt noen års erfaring innen de fleste aspekt av operativt HR. Du kjenner deg igjen i å være forretningsorientert, fremtidsrettet og ser muligheter i utfordringer. Gjennom ditt arbeid er du en proaktiv pådriver og har evnen til å utfordre eksisterende løsninger.

Det er avgjørende at du trives med å bygge gode relasjoner på alle nivå i organisasjonen, noe som gir grunnlag for å vite både hva som trengs av tiltak og hvem som er nøkkelpersoner for å lykkes med disse.

I BAMA får du mange spennende muligheter og utfordringer i en HR-avdeling som er i utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø hvor verdiene Målrettet, Ansvarlig, Inspirerende og Samspillende står sentralt.

Synes du dette høres spennende ut? Ta gjerne ta kontakt med en av våre rådgivere i The Assessment Company, Sissel Brodtkorb på 412 20 913 eller Bård Nordby på 922 87 160 for mer informasjon om selskap og rolle.

Kontakter

  • Kontaktperson: Sissel Brodtkorb
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 412 20 913
  • Kontaktperson: Bård Nordby
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 922 87 160

Sted

Adresse: Nedre Kalbakkvei 40

Lignende stillinger|