Vil du være med i utviklingen av Avinor sine flyplasser?

Publisert: Publisert:
StillingstittelForretningsutvikler
ArbeidsgiverAvinor AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeOffentlig administrasjon, Eiendom, Luftfart
StillingsfunksjonProsjektledelse, Forretningsutvikling og strategi, Rådgivning
Søknadsfrist04.12.2022

Ønsker du å ha en viktig rolle i utviklingen av det kommersielle tilbudet på norske flyplasser?

Vi ser etter deg som ønsker å ha en sentral rolle i videreutviklingen av terminalene til Avinor sine lufthavner. I rollen får du mulighet og ansvar til å påvirke og utvikle det kommersielle tilbudet passasjerene og flyselskapene møter på lufthavnene, som inkluderer TaxFree, Retail, Servering, Reklamesalg og tjenester. Du blir en del av et selskap med tydelig samfunnsoppdrag som pådriver til en mer bærekraftig luftfart.

Livet i Avinor

Som ansatt i Avinor vil du være en del av et ambisiøst, fremoverlent miljø, som hele tiden jobber for å gi det beste tilbudet til reisende og flyselskaper. Stillingen har en nøkkelrolle i å støtte arbeidet med å optimalisere kommersialiseringen av Avinor sine lufthavner. Her får du en selvstendig arbeidshverdag med takhøyde, samtidig som du er omringet av engasjerte kolleger med høye ambisjoner for å sikre hele Norge gode luftfartstjenester.

Forretningsutviklingsenheten

Som forretningsutvikler i kommersiell avdeling Terminal vil du bli del av et lite, erfarent team som jobber dedikert med forretningsutvikling.

Enheten jobber bredt med ulike forretningsutviklingsprosjekter og har blant annet ansvar for:

 • Initiere og lede initiativ for å optimalisere eksisterende inntektsstrømmer innenfor Terminal
 • Utvikle nye produkter og tjenester
 • Drive utvikling og optimalisering av konseptmiks på lufthavnene og etablere kontraktstrategi i forkant av tilbudskonkurranser
 • Delta i utvikling av masterplaner for å ivareta kommersiell utvikling Terminal sine behov ved utvidelser eller etablering av nye terminaler
 • Lede avdelingens arbeid med utvikling av forretningsplaner og handlingsplaner

Faglig kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning
 • 3-5 års erfaring fra utviklings- og implementeringsarbeid hvor sluttkunder har stått i fokus
 • Erfaring fra bl.a. konsulenthus, intern konsulentorganisasjon i stor virksomhet, forretningsutvikler, eiendomsutvikler/kjøpesenter
 • Gode skriftlig og muntlig kommunikasjonskunnskaper på norsk og engelsk

Rollen

Vi søker en nysgjerrig og initiativrik forretningsutvikler som kan tenke seg å jobbe med større og mindre prosjekter innenfor enhetens ansvarsområder, og som trives godt med å jobbe bredt med ulike fagområder. I rollen vil du ha ansvar for å lede og delta i utviklingsprosjekter innenfor enhetens ansvarsområde. Du vil også gjennomføre markedsanalyser og innsiktsarbeid, samt identifisere og evaluere nye produkter og tjenester.

Som forretningsutvikler vil man lede og delta i internprosjekter for å optimalisere kjerneprosesser. Her er involvering av ulike grensesnitt essensielt, og interne stakeholdere som du vil samarbeide tett med er blant annet KAMer, controllere, lokale kommersielle team på de ulike lufthavnene, marked og Areal & Tilbudskonkurranser.

Hvem er du?

Du er en selvgående, analytisk og innovativ forretningsutvikler. Du trives med å jobbe på prosjekt og evner å skape struktur og fremgang. Videre har du vært med på å utvikle og implementere tilbud til sluttkunder og forstå kundebehov. Som person er du nysgjerrig, glad i å jobbe med kolleger og har en involverende arbeidsform. I samarbeid med flere opptrer du diplomatisk og er god til å få med deg andre.

Vi tilbyr

 • En spennende, selvstendig stilling hvor du aktivt bidrar til forretningsutvikling
 • Faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Et godt arbeidsmiljø
 • Fleksibel arbeidstid

Er dette deg?

Ser frem til å motta din CV og søknad. Vi har valgt The Assessment Company AS som samarbeidspartner i rekrutteringsprosessen. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Fredrik Boldt på tlf. +47 974 03 134 / fredrik.boldt@theac.no, eller Elif Runa Nordal, Leder Forretningsutvikling Kommersiell Terminal, på Elif.runa.nordal@avinor.no / tlf: +47 99 70 90 00.

Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge, vil søkeren bli varslet og informert om det jfr. offentleglova § 25.

Avinor mener at inkludering, mangfold og en jevnere kjønnsfordeling er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Avinor ønsker mangfold i selskapet når det gjelder kjønn, alder og kulturell bakgrunn. Forutsetning for tilsetting er at bakgrunnssjekk, herunder uttømmende politiattest, iht myndighetskrav for arbeid på lufthavn kan fremlegges og godkjennes.

Kontakter

 • Kontaktperson: Fredrik Boldt
 • Stillingstittel: Business Consultant
 • Telefon: +47 974 03 134
 • Kontaktperson: Elif Runa Nordal
 • Stillingstittel: Leder Forretningsutvikling Kommersiell Terminal
 • Telefon: +47 997 09 000

Sted

Adresse: Dronning Eufemias gate 6