Daglig leder til Den Magiske Fabrikken - Tønsberg

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelDaglig leder
ArbeidsgiverDen Magiske Fabrikken AS
TypeFast
LokasjonSem
BransjeKraft og energi, Industri og produksjon, Kjemisk industri
StillingsfunksjonLedelse, Produksjon/Produksjonsteknikk/Prosessteknikk, Ingeniør/Kjemiingeniør
Søknadsfrist16.10.2022

Den Magiske Fabrikken AS tar det grønne skiftet og sirkulærøkonomi på alvor. Som en av Nordens største biogassprodusenter, virkeliggjør vi drømmen om å ta vare på ressurser og skape ny verdi av organiske avfallsressurser fra private husstander, storhusholdning, landbruk og industri.

Vil du være med på å bidra til grønn verdiskapning og utvikle verdikjeder sammen med viktige samarbeidspartnere, er dette en unik mulighet!

Daglig lederOm stillingen

Selskapet har utviklet seg betydelig de siste årene og med basis i et veldig godt fundament, skal den nye lederen sette kursen for selskapets videre utvikling, i samarbeid med dyktige medarbeidere, samarbeidspartnere, kunder og eiere. Du vil få stor handlefrihet, et bredt ansvarsområde og ressurser til å realisere selskapets offensive visjoner.

Det vil være fokus på strategi- og forretningsutvikling, men også effektiv drift slik at eiernes langsiktige mål om vekst og lønnsomhet kan realiseres. Dette fordrer at man evner å se forretningsmuligheter, analysere disse, lage realistiske planer og sørge for at de gjennomføres på en god måte.

Kandidatprofil

Vi søker deg som har en strategisk og analytisk legning, god forretningsforståelse og evner å tenke helhetlig. Du kjennetegnes av drive , stayerevner og evne til å skape fremdrift og komme i mål med de forretningsmessige prosessene. Du har også gode leder- og mellommenneskelige egenskaper og evne til å skape gode relasjoner til kunder, samarbeidspartnere og ansatte.

Du har høyere utdanning og vi tror du har bakgrunn fra industri, prosess- eller produksjonsbedrift, men annen forretningsmessig bakgrunn kan også være aktuelt. Har du kunnskap om sirkulære prosesser og verdikjeder er det en fordel, men det er ikke et krav.

Vi tilbyr

Bedriften står foran spennende muligheter og utfordringer og skal bl.a. investere kraftig i videre utvikling av anleggene på Rygg. Dette betyr at du får veldig spennende oppgaver og vil være helt sentral i utviklingen på et viktig samfunnsområde. På denne reisen får du med deg dyktige ansatte og et profesjonelt styre og eiere som ønsker å legge til rette for en god utvikling fremover. Du vil også få et utstrakt samarbeid med våre dyktige partnere som er viktige bidragsytere i arbeidet.

Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

For mer informasjon om stillingen og selskapet, se www.denmagiskefabrikken.no eller du kan kontakte våre rådgivere i Skagerak Consulting, Finn M. Lauvli, tlf. 990 32 220 eller Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 938.

For å hindre misbruk, gjør vi oppmerksom på at vi aldri ber om BankID fra våre kandidater i rekrutteringsprosesser.

Kontakter

  • Kontaktperson: Erik Aasmundtveit
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 414 31 938
  • Kontaktperson: Finn Lauvli
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 990 32 220

Sted

Adresse: Taranrødveien 95B

Nettverk