Ønsker du å jobbe i spennet mellom salg, marked og innovasjon?

Publisert: Publisert:
StillingstittelBid Manager/Prosjektleder anbud
ArbeidsgiverEidsiva Bredbånd AS
TypeFast
LokasjonLillehammer
BransjeIT, Telekommunikasjon, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonProsjektledelse, Forretningsutvikling og strategi
Søknadsfrist04.06.2023

Nå trenger vi deg som ønsker å jobbe i spennet mellom salg, marked og innovasjon for å sikre en fremtidsrettet digital infrastruktur for alle.

Eidsiva Bredbånd skal ta en posisjon som Norges ledende aktør av fiberleveranser med tilhørende produkter og tjenester, hvor bedriftsmarkedet skal stå for en betydelig del av veksten. Dette skal vi få til gjennom å balansere effektivisering og kvalitet i dagens drift med lansering av innovative produkter og tilleggstjenester gjennom en betydelig satsning på innovasjon og forretningsutvikling. Det grunnleggende i vårt salgs- og markedsarbeid skal være utnyttelse og forståelse av kundebehov. Vi skal jobbe for at vår kundereise er blant de beste og at våre tjenester utvikles i takt med nye behov. Nå ser vi etter en dyktig Bid Manager/prosjektleder anbud, som vil jobbe med å utvikle og gjennomføre tilbud og lage gode rutiner som effektiviserer våre anbudsprosesser.

Som Bid Manager/prosjektleder anbud vil du stå for planlegging, utforming og leveranse av komplette tilbud til kunder i offentlig sektor og private anbud. Du vil være en uunnværlig støtteressurs for både salgsavdelingene, innovasjonsavdelingen og øvrig organisasjon når store og komplekse anbud skal besvares.

Rollen har ansvar for gjennomføring av våre anbudsprosesser og styrer arbeidet fram mot endelig tilbud.

Dine ansvarsområder kan oppsummeres slik:

 • Identifisere potensielle anbud som passer vår strategi og målsetning
 • Utarbeide tilbuds- og tidsplaner for å sikre at tilbudet blir levert innenfor tidsfrist
 • Ledelse og koordinering av tilbudsprosessen i samarbeid med interne avdelinger, partnere og underleverandører
 • Utvikle tilbudstekster, prissetting og andre nødvendige dokumenter
 • Kvalitetssikre og redigere tilbud for å sikre at de møter kravene til kunden (innhold, strategi, priser, struktur og språk)

Du må også holde deg oppdatert på trender og utvikling i bransjen, samt konkurrenter, for å optimalisere tilbudene. Rollen krever gode prosjektlederegenskaper, fleksibilitet, evne til kommunikasjon og samspill med andre, god struktur og forståelse for forretningsområdet Eidsiva opererer i. Sistnevnte skal vi sørge for at du får god innføring i.

Du har gjerne erfaring med en eller flere av disse punktene:

 • Utarbeide tilbud, inkludert prissetting og kontraktsforhandlinger
 • Tilbudsprosesser og særlig offentlige anskaffelser
 • Håndtere flere prosjekter samtidig og levere tilbud av høy kvalitet
 • Prosjektledelse og teamledelse

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke da de viktigste egenskapene til den vi søker er at du er strukturert, proaktiv og at du er teknologisk nysgjerrig. Bransjen, markedet og teknologien lærer vi deg.

Vil du vite mer eller har spørsmål om stillingen? Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål kan du kontakte Ida Søby på telefon 977 32 958.

Søknadsfrist er 4. juni 2023.

Kontakter

 • Kontaktperson: Ida Søby
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 977 32 958

Sted

Adresse: Vormstuguvegen 40