Hapro søker en strategisk og forretningsorientert CFO

Publisert: Publisert:
StillingstittelCFO
ArbeidsgiverHapro AS
TypeFast
LokasjonJaren
BransjeElektronikk, Industri og produksjon
StillingsfunksjonLedelse, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering

Konsern i vekst innen elektronikkproduksjon og tjenesteleveranser

Hapro AS har ambisiøse strategier for videre utvikling og lønnsom vekst i et krevende internasjonalt og nasjonalt marked.

Nåværende CFO skal over i en annen stilling i konsernet. Vi søker nå en strategisk og forretningsorientert CFO som vil få konsernansvaret for å samordne, lede og utvikle finans- og økonomifunksjonen i Haprokonsernet. Dette innebærer et operativt ansvar for finans- og økonomifunksjonen i Hapro AS, Hapro Electronics AS og det overordnede ansvaret for økonomistyring og rapportering i Hapro Jobb og Karriere AS og Hapro inkludering AS. Du skal lede og utvikle en avdeling med 5 medarbeidere og vil være en sentral sparringspartner for konsernsjef og linjeledere i forbindelse med både effektiv drift og videre vekst.

Vi søker deg med høyere relevant utdanning, gjerne på masternivå, og flere års ledererfaring innen økonomi og finans fra større virksomheter. Erfaring fra industriproduksjon, produktregnskap og prisstrategier er en fordel. For å lykkes i rollen må du være samlende, strategisk, analytisk sterk og kunne kommunisere godt på alle nivå både internt og eksternt.

Stillingen rapporterer til konsernsjef, inngår i ledergruppen og har en sentral rolle i rapportering til styre og eiere.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi v/Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, eller Christian Høie Lie, tlf. 984 84 870. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase.

Kontakter

  • Kontaktperson: Magne Amundsen
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 916 56 101
  • Kontaktperson: Christian Høie Lie
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 984 84 870

Lignende stillinger|