Er du klar for et industrieventyr?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelProsjektleder
ArbeidsgiverNofitech Holding AS
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeFiskeri og oppdrett, Bygg og anlegg, Maritim og offshore
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ingeniør, Produksjon/Produksjonsteknikk/Prosessteknikk
Søknadsfrist14.08.2022

Vi søker en dyktig person til å lede byggingen av våre anlegg. Anleggene er avanserte, mye skal spille på lag. Du vil lede byggingen på site – ikke fra kontor, og du vil ha ansvar for den totale leveransen av RAS-anlegg til vår kunde. På site vil du ha ansvar for fremdrift, personal og økonomi – altså et bredt spekter som spenner fra å finne løsninger på tekniske utfordringer til kontraktsforhandlinger, endringsordrer, kommunikasjon med kunde og mye mer.

Vi trenger deg på plass der vi bygger anlegg. Du vil derfor jobbe i en turnusordning som vi blir enige om.

Den vi søker har minimum 5 års erfaring fra teknisk prosjektlederrolle med relevant og dokumentert erfaring. Du kan vise til operativ prosjektledererfaring på anlegg i komplekse prosjekter med kontraktsverdi på >100 MNOK. Du har erfaring innen økonomisk styring og kontroll av prosjekter, og du er solid på kunde- og kontraktsoppfølging. Du har høyere utdannelse innen ingeniørfag. Som person er du dedikert og selvgående, og du ønsker å bidra til utviklingen av selskapet. Du er ryddig og strukturert i ditt arbeid, og opptatt av å levere kvalitet til rett tid. Du liker å jobbe tett med mennesker, og du bygger nettverk og relasjoner med folk rundt deg.

Nofitech er med ModulRAS pionerer i bransjen, og har lyktes i å utvikle effektiv og trygg oppdrett av fisk på land. Selskapet bistår dyktige oppdrettere i å produsere førsteklasses fisk skånsomt og bærekraftig.

Din kompetanse er verdifull for oss. Det vil vi gjenspeile i betingelsene – og vi vil også invitere deg inn på eiersiden.

Er du klar for å bli med?

Ved spørsmål om stillingen kontakt med Mercuri Urval ved Geir Lislerud telefon 97559052, eller Britt Røil telefon 97559090.

Søknadsfrist er 14. august 2022.

Kontakter

  • Kontaktperson: Britt Røil
  • Stillingstittel: Executive Researcher
  • Telefon: +47 975 59 090
  • Kontaktperson: Geir Lislerud
  • Stillingstittel: Partner & Director
  • Telefon: +47 975 59 052

Sted

Adresse: DYRE HALSES GATE 18

Lignende stillinger|