Er du vår nye Senior Business Controller?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSenior Business Controller
ArbeidsgiverNorconsult AS
TypeFast
LokasjonSandvika
BransjeAnnet, Konsulent og rådgivning, Bygg og anlegg
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Controller, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering, Økonomi og regnskap

Vi søker etter en senior business controller med sterkt analyse- og forretningsfokus.

Arbeidsoppgaver

Norconsult har hatt en sterk vekst de senere årene og har i dag en ledende rolle blant rådgiver- og arkitektselskapene i Norge. I tillegg har Norconsult et solid skandinavisk fotavtrykk, og en ambisjon om fortsatt sterk vekst. For å støtte denne veksten ønsker vi å styrke teamet vårt med en senior business controller. Dette er en nyopprettet stilling i vår avdeling for konsernøkonomi, hvor du blir en del av et sterkt faglig team. Stillingen rapporterer til økonomidirektør konsern.

Vi søker deg som har solid erfaring fra tilsvarende roller med god kjennskap til prosjektvirksomheter. Du har skarpe analytiske ferdigheter og evner raskt å forstå virksomhetens kritiske inntekts- og kostnadsdrivere. Denne innsikten benytter du på en proaktiv og serviceinnstilt måte overfor dine interne kunder slik at du raskt blir en GO TO person som skaper merverdi. Du er en pådriver for å levere tidsriktige og fremtidsrettede analyser med god kvalitet. Du kommuniserer godt med alle nødvendige parter og er en utpreget lagspiller.

Du lykkes godt i rollen ved å ha en å ha en utmerket arbeidsmoral og en proaktiv holdning til å drive forbedringer og utvikling av våre arbeidsprosesser, rapporter og analyser. Du vil være ansvarlig for budsjett- og prognoseprosessene for konsernet.

Interesserte kan ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med økonomidirektør konsern Sylvia Teige +47 952 19 762 eller Managing Partner Arne Gunnar Dokken i Amrop + 47 900 46 689.

Kontakter

  • Kontaktperson: Sylvia Teige
  • Stillingstittel: Økonomidirektør konsern, Norconsult
  • Telefon: +47 952 19 762
  • Kontaktperson: Arne Gunnar Dokken
  • Stillingstittel: Managing Partner, Amrop
  • Telefon: +47 900 46 689

Sted

Adresse: Vestfjordgaten 4

Lignende stillinger|