Forretningsutviklere - fornybare energiløsninger

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelForretningsutviklere
ArbeidsgiverAkershus Energi AS
TypeFast
LokasjonLillestrøm
BransjeKonsulent og rådgivning, Kraft og energi, Industri og produksjon
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Konsulent
Søknadsfrist19.03.2023

Forretningsutviklere – fornybare energiløsninger

Ønsker du jobbe med fremtidens energiløsninger og bidra til å løse klimautfordringene?

Akershus Energi er i sterk vekst og utvikling og vi søker derfor flere Forretningsutviklere for å sikre fleksible løsninger og økt produksjon av fornybar kraft.

Du vil få mulighet til å jobbe tett på det grønne skiftet og bidra til å løse en samfunnskritisk utfordring i et fremoverlent selskap med svært høy kompetanse og hyggelig arbeidsmiljø.

Du blir en del av vårt tverrfaglige team som jobber for å realisere nye forretningsmuligheter i samarbeid med våre partnere og selskaper vi er medeiere i.

I Akershus Energi har vi jobbet mer enn 100 år med fornybar energi. I dag er vi et bredt sammensatt energiselskap som driver med vannkraft, vindkraft, solkraft og fjernvarme. Helhetlige, lokale energiløsninger og grønn infrastruktur er nye satsingsområde i Akershus Energi, og vi jobber med mange spennende muligheter. Nå trenger vi flere med på laget for å utvikle oss videre.

Vi søker deg som er en engasjert lagspiller og som er opptatt av å nå mål i samarbeid med andre. Du har kompetanse og erfaring innen fornybar energi og forretningsutvikling, og har en egen drivkraft for å finne nye løsninger.

Arbeidsoppgaver:

Dette inkluderer blant annet å identifisere, utvikle og realisere muligheter innen lokale energiløsninger og grønn infrastruktur.

Du vil samarbeide tett med flere fagområder for å analysere og vurdere ulike investeringsmuligheter. Din typiske rolle vil være prosjektutvikler og prosjektleder.

Ønskede kvalifikasjoner:

Du har gjerne erfaring fra salg og forretningsutvikling, prosjektledelse av utviklingsprosjekter og lønnsomhetsvurderinger.

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Vi tilbyr deg:

 • Et inkluderende og engasjert miljø med dedikerte medarbeidere
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Mulighet for faglig utvikling
 • Fleksible arbeidstidsordninger
 • Nye, moderne lokaler rett ved Lillestrøm stasjon

Inkludering og mangfold

Er du en spennende kandidat med litt annerledes-bakgrunn , som vil tilføre vår bedrift framtidsrettet kompetanse, ser vi fram til å høre fra deg.

Har du spørsmål knyttet til rollen eller selskapet, tar du kontakt med våre rådgivere i Skagerak Consulting, Sissel Gladsø på 402 03 866 eller Odd Arne Krogstad på 907 53 484.

For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om BankId-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

 • Kontaktperson: Sissel Gladsø
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver
 • Telefon: +47 402 03 866
 • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver
 • Telefon: +47 907 53 484

Sted

Adresse: Brogata 7