Strøm søker Business Development Manager

Publisert: Publisert:
StillingstittelBusiness Development Manager
ArbeidsgiverAnora AS
TypeFast
LokasjonHagan
BransjeMarkedsføring og annonsering, Restaurant, mat og uteliv, Hotell og overnatting
StillingsfunksjonLedelse, Markedsfører, Salg

Frister det å jobbe med og utvikle sterke merkevarer hos Norges største vinimportør?

Strøm AS har siden 1921 bygget opp en solid posisjon i det Norske Markedet med en stor portefølje av sterke merkevarer som b.l. annet André Brunel, Champagne Louis Roederer, Bodegas Faustino, Robert Mondavi, Cave de Turckheim, Codorníu, Pongrácz, Casal Garcia og Taylor’s Portvin. Vi vil at alle skal kunne ta del i vinverdens skatter og jobber med viner laget av ekte mennesker og fra virkelige vingårder. Strøm er med sine ett hundre og to år et av de aller eldste vinfirmaene i Norge og har vært i kontinuerlig drift siden oppstart, men er et dynamisk, ungt og fremtidsrettet lag.

For å fortsette utviklingen og styrke Strøm sin posisjon i det norske markedet ser vi nå etter Business Development Manager.

Som Business Development Manager vil du ha en sentral rolle med stor påvirkningskraft i et spennende og dynamisk miljø.

Vi ser etter deg som kan utvikle eksisterende merkevarer, samt en som kan tilføre ny forretning gjennom å finne, utvikle og selge vin fra nye produsenter.

Du trives med og har gjerne erfaring fra:

  • Forretningsutvikling, markedsføring og salg
  • Markedssegmentering
  • Utvikle og bygge gode kunderelasjoner
  • Vinforståelse, samt ønske og vilje til å lære

Du vil jobbe med kjente vinhus, med andre ord er dette en rolle der du vil få et stort ansvar og muligheten til å påvirke innen en svært spennende bransje.

Det er stort fokus på vin i Anora. I rollen er det også viktig at du er klar over at det vil være endel reising både til inn- og utland der du delta på nasjonale og internasjonale vinmesser for å vedlikeholde og utvikle relasjoner til produsenter og journalister. Til gjengjeld vil du tre inn i en aktiv rolle, der ingen dag er lik og der du som arbeidstaker vil få frihet under ansvar.

Vårt dedikerte vin-team bestående av 4 svært kompetente medarbeidere står klare til å ta imot deg i våre topp moderne lokaler på Gjelleråsen rett utenfor Oslo. Du vil møte et team som har høy vinkompetanse og ekspertise til å velge og selge de beste viner fra hele verden.

I Anora og Strøm har tre sterke verdier som vi ønsker at du indentifiserer deg med: Courage To Explore, Energy To Inspire og Empowering to Win.

Anora er en inkluderende arbeidsplass, og har som et personalpolitisk mål at bemanningen bør gjenspeile befolkningen generelt når det gjelder kjønn, alder, funksjonsnedsettelse og kulturelt mangfold.

Kontakter

  • Kontaktperson: Tron Skarpenes
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 932 51 103

Sted

Adresse: Destilleriveien 11