Har du lyst til å jobbe med en av Norges fremste eksportvarer?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSales Manager VAP
ArbeidsgiverCoast Seafood avd. Bergen
TypeFast
LokasjonBergen
BransjeFiskeri og oppdrett, Matvareproduksjon og -industri
StillingsfunksjonSalg/Produktsalg, Salg
Søknadsfrist10.04.2023

Markedet for våre produkter vokser, og vi søker nå Sales Manager til vårt kontor i Bergen. Du vil jobbe i avdelingen for videreforedlete produkter (VAP), og stillingen rapporterer til Director VAP.

Som Sales Manager VAP vil du jobbe med rådgivende salg overfor internasjonale kunder. Relasjonsbygging til nye og eksisterende kunder er avgjørende for at du skal lykkes. Sjømatnæringen kjennetegnes av høyt tempo og kontinuerlige endringer. Vi ønsker å høre fra deg som er kommersiell, ser muligheter og som raskt finner gode løsninger for å sikre god fremdrift og utvikling.

Hva er arbeidsoppgavene?

De viktigste ansvarsområdene for stillingen som Sales Manager VAP er salg, utvikling av markedsmuligheter og planlegging knyttet til ditt markedsområde.

Andre sentrale oppgaver er:

 • Budsjettoppfølging – volum og lønnsomhet
 • Oppfølging etter salg
 • Videreutvikling i tråd med Coast sin markedsstrategi

Hvem ser vi etter?

For å lykkes og trives i rollen som Sales Manager VAP, ønsker vi at du har utdannelse innen økonomi eller internasjonal markedsføring. Videre er det en fordel om du har internasjonal arbeidserfaring med salg av sjømat, og gjerne fra videreforedlete sjømatprodukter (value added products).

Vi ønsker en kollega som er resultatorientert, nytenkende og løsningsorientert. Videre er det viktig at du er selvgående, samarbeidsorientert, og at du evner å ta beslutninger i en hverdag kjennetegnet av høyt tempo.

Ønsket utdanning og erfaring:

 • Du har erfaring med internasjonalt salg (B2B) av sjømat
 • Du har utdannelse innen økonomi eller internasjonal markedsføring
 • Du har jobbet med prisforhandlinger i et volatilt og dynamisk marked
 • Du har jobbet med oppfølging av KPI-er og salgsmål
 • Du har erfaring med kunde- og markedsorientert kommunikasjon
 • Det er en fordel om du kan andre språk utover norsk og engelsk

Hva tilbyr vi?

Som Sales Manager VAP vil du få mulighet til å jobbe i eksportleddet i en av de viktigste næringene i Norge. Du blir en del av en voksende organisasjon, der forslag og innspill blir tatt seriøst. Du får ansvar for egen portefølje i definerte markedsområder, herunder ansvar for overvåking og utvikling i tråd med selskapets markedsstrategi. Hos Coast Seafood vil du få mye ansvar tidlig, og vi har gode utviklingsmuligheter for den som vil satse sammen med oss.

Dette er en svært spennende stilling i et kreativt og hektisk miljø. Som Sales Manager VAP vil du reise til messer og kundebesøk i både Europa, Asia og USA.

Arbeidssted er i moderne lokaler i Christian Michelsensgate i Bergen sentrum, med god tilrettelegging for hjemmekontor.

Coast Seafood tilbyr jobb i et innovativt og hektisk miljø med betydelige vekstambisjoner. Vi har konkurransedyktige betingelser som står i forhold til arbeidsoppgaver og ansvar. Selskapet har gode pensjons- og forsikringsvilkår.

Du blir en del av et godt og inkluderende prestasjonsmiljø. Vi er opptatt av hele mennesket og at våre medarbeidere skal trives og ha det gøy på jobb.

Interessert?

Vi imøteser din søknad innen 10.04.2023. Ønsker du mer informasjon om stillingen, kontakt våre rådgivere i The Assessment Company, Janne Marit Stakset tlf. 982 55 064, Terje Bølstad, tlf. 952 42 423, eller Director VAP hos Coast Seafood, Jon Stang Volden, tlf. 952 72 812.

Kontakter

 • Kontaktperson: Janne Marit Stakset
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 982 55 064
 • Kontaktperson: Terje Bølstad
 • Stillingstittel: Client Partner
 • Telefon: +47 952 42 423

Sted

Adresse: Christian Michelsens gate 2 A