Solid, langsiktig og på lag med samfunnet

Publisert: Publisert:
StillingstittelAdministrerende direktør
ArbeidsgiverSchage Eiendom AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeØkonomi og regnskap, Bygg og anlegg, Eiendom
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Økonomi og regnskap

Schage Eiendom er i en ny og spennende fase, og søker en strategisk og målrettet administrerende direktør. Selskapet har lange tradisjoner innenfor eiendomsutvikling og forvaltning med røtter tilbake til 1936. Eierne er langsiktige og profesjonelle med oppmerksomhet på bærekraftig samfunnsutvikling.

Vi ser etter deg som har solid ledererfaring, sterk gjennomføringsevne og kommersiell teft. Du har erfaring fra investeringer, fortrinnsvis med eiendom. Det er en fordel om du har erfaring fra større utviklingsprosjekter, gjerne i partnerskapsmodell med andre anerkjente aktører. Selskapets nye leder har god markedsforståelse, er en utpreget relasjonsbygger og frontfigur.

Du får en unik mulighet til å sette kurs og videreutvikle selskapet med nye og bedre løsninger. Selskapet holder til i egne moderne lokaler på Skøyen og stillingen rapporterer til et profesjonelt styre.

Interessert? Kontakt Visindi ved Christian Heiberg, tlf. 992 98 574, Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Andreas Ugland Virik, tlf. 930 04 949. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest – vi behandler søknader fortløpende.

Kontakter

  • Kontaktperson: Christian Heiberg
  • Stillingstittel: Partner/Leder Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 992 98 574
  • Kontaktperson: Jenny Homme
  • Stillingstittel: Partner, Leder Visindi Norge
  • Telefon: +47 916 56 102