Er du den som inspirerer andre til å jobbe sammen mot et felles mål?

Publisert: Publisert:
StillingstittelArbeidsleder
ArbeidsgiverHansa Borg Bryggerier AS
TypeFast
LokasjonBergen
BransjeAnnet, Industri og produksjon, Matvareproduksjon og -industri
StillingsfunksjonAnnet, Ledelse, Produksjon
Søknadsfrist26.09.2021

Hansa Borg Bryggerier er Norges største norskeide bryggerikonsern. Vi har som visjon å være landets mest berømte leverandør av glede, nytelse og smak. For å klare dette er vi avhengig av å ha de riktige menneskene på laget. En av våre ledere har gått av med pensjon, og vi søker etter en Arbeidsleder for tapperi og prosess i Bergen. Vi ser etter deg som er utadvendt, strukturert og energisk og trives med å lede, motivere og skape resultater gjennom andre. Vi trenger deg som ser potensiale i dine medarbeidere, og som er opptatt av å utvikle et godt team og et engasjerende og godt arbeidsmiljø rundt deg. Ditt lederskap får frem engasjement, lidenskap og entusiasme både i teamet og på tvers av hele selskapet. Er du den vi ser etter?

Som næringsmiddelbedrift er vi svært opptatt av kvalitet i alle ledd. Vi skal sørge for at våre produkter når frem til våre kunder på totalt sett beste, mest effektive og rimeligst mulige måte. Dette krever godt samarbeid i hele organisasjonen og i avdelingen, samt med flere av våre avdelinger innen supply chain hver eneste dag.

Som ansatt hos oss vil du være en del av et engasjert, dedikert og faglig dyktig team som er stolte over jobben vi gjør, og som jobber sammen mot våre felles mål. Vi har miljø som en av våre verdier og som et ledd i bærekraftsarbeidet sertifiserer vi oss for ISO 14001 Miljøledelse. Vi har fokus på likestilling og mangfold og har som ambisjon å øke antall kvinner innenfor våre produksjonsavdelinger. Hos oss blir du en del av et inspirerende miljø, både faglig og sosialt. Høres dette spennende ut? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Hva vil vi at du skal gjøre hos oss?

Som arbeidsleder for et av skiftene i vår tapperi og prosessavdeling vil du være med å lede den daglige driften av tapperiet med våre produksjonslinjer for boks og fat, samt prosessavdelingen. Du vil være ansvarlig for gjennomføring av ukentlige produksjonsplaner og ferdigstille produkter iht. gjeldene spesifikasjoner og prosedyrer. Du vil ha ansvar for å planlegge bemanning innenfor tildelte ressurser, samt legge til rette for å gjennomføre kompetanseutvikling i avdelingen, både for ansatte, nyansatte og lærlinger når dette er aktuelt.

Vi legger vekt på fleksibilitet og samarbeid, og ved behov vil du kunne ha en operativ rolle på produksjonslinjene, interne utvalg og bidra med annet forefallende arbeid. Du vil være en aktiv bidragsyter i prosessen med å forbedre effektiviteten innenfor produksjonsområdet og vil delta i moderniserings og utviklingsprosjekter i samarbeid med den øvrige produksjonsledelsen. Vi søker etter deg som er positiv og bidrar til et godt og motiverende arbeidsmiljø rundt deg.

For å lykkes i rollen ser vi at du har

 • Fagbrev innen industriell næringsmiddelproduksjon eller tilsvarende.
 • Evne til å tilegne deg inngående kjennskap til samtlige operative oppgaver i avdelingen.
 • God forståelse for produksjonsprosesser
 • Minimum 5 års ledererfaring
 • God forståelse og kunnskap om hygienekrav og kvalitetsstandarder for næringsmiddelproduksjon.
 • Erfaring med og behersker ny teknologi
 • Truck sertifikat T1-T4
 • Minimum 5 års erfaring fra næringsmiddel- eller prosessindustri
 • God digital kompetanse
 • Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig
 • Kjennskap til ERP-system er en forutsetning

Hvem er du?

Vi trenger deg som er lidenskapelig opptatt av å utvikle dine medarbeidere og å levere resultater gjennom teamet. Du er en sterk lagspiller og motiverer dine medarbeidere og ser den enkelte og den ansattes muligheter for utvikling. Du er pålitelig og har stor arbeidskapasitet, alltid med ønske om på yte det lille ekstra. Du er serviceinnstilt og har evne til å raskt sette seg inn i ulike problemstillinger og finne gode løsninger. Du er nøyaktig og strukturert, ordentlig og ryddig og evner å prioritere. Du er ikke redd for å ta Initiativ og tar ansvar. Positiv og nysgjerrig er ord mange vil bruke for å beskrive deg. En god relasjonsbygger. Du er fleksibel med hensyn til bl.a. arbeidsoppgaver og arbeidstid. Du elsker å utvikle deg og har vilje og interesse for personlig og faglig utvikling.

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Verden er i endring, det er vi også. Hverdagen hos oss er preget av action, humor og glede, og en dedikasjon til faget vårt. Og ikke minst stolthet over å få til noe stort sammen! Kan du identifisere deg våre verdier; Merkevarer, Mennesker, Moro og Miljø? Vil du være stolt av å jobbe i et selskap med mye historie og stolte tradisjoner? Ønsker du muligheten til å få utfordret deg selv og utvikle deg både faglig og personlig i en ambisiøs og engasjert organisasjon? Vi i Hansa Borg Bryggerier ønsker å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.

Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

Stillingen rapporterer til Fabrikksjef Alf Inge Johannessen, og du vil bli en del av et lederteam innenfor produksjonsområdet. Stillingen innebærer deltagelse i avdelingens skiftordninger. Arbeidstidsordningene tilpasses produksjonsbehovet og kan variere, selv om det i hovedsak i dag er en to skifts ordning. Vi tilbyr allsidige arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Og ikke minst er vi opptatt av at du skal få mulighet til å utvikle deg, både faglig og personlig.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, ansattgoder som bedriftshytter, EL bil-ladning, mm.

Høres dette ut som jobben for deg? Da vil vi gjerne at du sender inn din CV og søknad til oss. Har du noen spørsmål til stillingen ta kontakt med Fabrikksjef Alf Inge Johannessen på telefon 901 45 278.

Vi er opptatt av mangfold og ønsker flere damer på laget og oppfordrer kvinner til å søke!

Årsaken til vår suksess er entusiastiske medarbeidere og godt håndverk - vi er stolte av våre sterke merkevarer!

Kontakter

 • Kontaktperson: Alf Inge Johannessen
 • Stillingstittel: Fabrikksjef
 • Telefon: +47 901 45 278

Sted

Adresse: KOKSTADDALEN 3