Elsker du markedsføring og trives med å ta eierskap fra A-Å?

Publisert: Publisert:
StillingstittelBrand Manager Alterna
ArbeidsgiverBrødrene Dahl A/S
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBygg og anlegg, Markedsføring og annonsering, VVS
StillingsfunksjonMarkedsfører

Brødrene Dahl har i alle år vært en stabil aktør som en av Norges ledende handelsbedrifter. Vi har levert gode resultater og har videre vekstambisjoner. I den forbindelse ønsker vi nå å styrke satsingen på vår egen merkevare innen baderomsprodukter, og vi søker derfor en selvgående Brand Manager Alterna til å lede det viktige arbeidet innen markedskommunikasjon.

Om rollen

I denne rollen vil du få muligheten til å jobbe bredt med markedsføringsfaget. Fra å utarbeide planer og konsepter forankret i den overordnede strategien til å gjennomføre konkrete markedstiltak i praksis.

Stillingen er nyopprettet, og du vil med dette også få muligheten til å ha stor påvirkning. Du vil jobbe med markedsaktiviteter både mot våre B2B kunder (rørleggere og VVS-forhandlere) og forbrukere. Det er derfor viktig at du er godt kjent med alt fra digitale flater/kanaler og mer tradisjonelle aktiviteter som kampanjer, kataloger med mer.

Merkevaren har en egen nettside rettet mot forbruker, og en viktig oppgave vil være å skape trafikk inn til denne siden og ikke minst en best mulig kundereise for kunden. Vårt mål er at det skal være enkelt å velge Alterna.

Du skal holde deg oppdatert på markedsutviklingen, trender og konkurrenter. Gjennom dette vil du bistå kategoriteamet med innspill til sortimentsutviklingen. Du vil også jobbe tett med vårt KAM- og salgsapparat og intern IT. Stillingen rapporterer til Markedssjef, og du vil ha direkte ansvar for vår digitale markedskoordinator. Du vil i tillegg jobbe mot interne ressurser innen innholdsproduksjon, UX og eCommerce samt være kontaktpunkt og bestiller mot eksterne byråer.

Er dette deg?

Vi ser for oss at du har en bred kompetanse innen markedsføring og markedskommunikasjon, aller helst i kombinasjon med forståelse for kjøpsprosessen ved kapitalvarer. Du har god oversikt over digitale kanaler og flater som web og SoMe og gjerne også med erfaring fra markedsføring/kampanjer i samarbeid med et forhandlerledd. Vi ser også for oss at du har interesse for interiør og trender.

Du vil ofte fungere som prosjektleder internt og må trives i en rolle hvor du har det overordnede ansvaret for resultat og fremdrift med flere involverte bidragsytere.

Du liker å ta initiativ, tør å fremme egne meninger og er selvgående kombinert med å være god på å samarbeide med andre.

Vi tilbyr

Brødrene Dahl er en spennende arbeidsplass i vekst, tilhørende et franskeid konsern. Vi har gode faglige og personlige utviklingsmuligheter gjennom BD-akademiet. Vi har også konkurransedyktige betingelser, både i form av gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, firmabil, bedriftsidrettslag og kjøp av aksjer i Saint-Gobain.

Kontakter

  • Kontaktperson: Emilie Holthe
  • Stillingstittel: Researcher
  • Telefon: +47 930 24 433
  • Kontaktperson: Jannicke Martinsen
  • Stillingstittel: Daglig leder/rådgiver
  • Telefon: +47 419 01 490

Sted

Adresse: Brynsengveien 5

Lignende stillinger|