En fremoverskuende og forretningsorientert leder som bidrar til lønnsom vekst

Publisert: Publisert:
StillingstittelCFO
ArbeidsgiverRøhneSelmer AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Økonomi og regnskap, Bil- og bildelproduksjon
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Økonomi og regnskap

Norges største Ford-forhandler er i kraftig vekst og søker en strategisk og forretningsorientert CFO, som skal bidra til å profesjonalisere økonomi- og virksomhetsstyringen i konsernet. Du vil være en viktig sparringspartner og rådgiver for CEO, ledergruppen og styret. RøhneSelmer har ambisiøse vekststrategier og planer for virksomheten.

Vi ser etter deg som analyserer tall og prognoser for deretter å formidle konsekvenser og utvikle forretningsmuligheter som bidrar til lønnsom vekst. Du får ansvaret for et lite, kompetent team innen økonomistyring og IT.

Som CFO får du får en sentral og viktig rolle med overordnet økonomistyring, forretningsutvikling og videreutvikling av selskapet. Du er fremoverlent, har et operativt og analytisk blikk og har et ønske om å bidra til effektivisering og bærekraftige løsninger i selskapet. Du er en typisk lagbygger med gode samarbeidsevner, velutviklet kommersiell teft og gjerne erfaring og interesse for retail-bransjen.

Den rette kandidaten har høyere utdanning innen økonomi/finans/regnskap, fortrinnsvis på masternivå. Solid erfaring innen økonomistyring, controlling og rapportering er nødvendig. Videre er du sterk på økonomisk analyse, rapportering og utarbeidelse og oppfølging av business case.

Hos RøhneSelmer vil du bli en del av et solid og etablert selskap. Vi kan tilby deg en spennende arbeidshverdag med stort handlingsrom, og muligheten til å sette spor i et voksende selskap. CFO er en del av ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Mads Yngve Storvik, tlf. 900 45 079, Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Anna Camilla Øynes, tlf. 414 73 696. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Kontakter

  • Kontaktperson: Mads Yngve Storvik
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver, Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 900 45 079
  • Kontaktperson: Jenny Homme
  • Stillingstittel: Partner/Leder Visindi Norge
  • Telefon: +47 916 56 102