Brødrene Dahl, søker en relasjonsskapende Medlemsansvarlig til våre kundekonsepter VVS Fagmann og DIGIT

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelMedlemsansvarlig kundekonsepter
ArbeidsgiverBrødrene Dahl A/S
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Bygg og anlegg, VVS
StillingsfunksjonAnnet

Jobben for deg som vil gjøre hverdagen enklere for rørleggeren og graveentreprenøren.

Vi er på utkikk etter en medlemsansvarlig som skal være med på å styrke våre kundekonsepter VVS Fagmann og DIGIT. VVS Fagmann og DIGIT er blant bransjens største og viktigste kundekonsepter med en stor og variert landsdekkende medlemsmasse. Brødrene Dahl har i alle år levert gode resultater og vært en stabil aktør som en av Norges ledende handelsbedrifter. Våre kundekonsepter er en viktig del av vår suksess og veien videre.

Om rollen

Dette er en nyopprettet stilling og spennende mulighet til å påvirke vår bransjes to største kundekonsepter og utvikle deres posisjon i markedet.

Rollen vil være et viktig bindeledd mellom medlemmene, våre lokale representanter og det sentrale VVS Fagmann og DIGIT-teamet. Du vil ha ansvar for oppfølging av BDs regioner og regionsansvarlige og være en viktig bidragsyter i videreutviklingen av konseptenes innhold og verktøy.

Du vil holde deg oppdatert på markedsaktiviteter, trender og lovkrav i bransjen samt bidra til sortimentsutvikling. I tillegg vil du ha ansvar for å analysere salgsprognoser samt beregne og kommunisere salgspotensial.

Arbeidshverdagen vil være variert, og du vil også delta på markedsaktiviteter, kundearrangementer og messer.

Rollen rapporterer til lederne av VVS fagmann og DIGIT, og du vil jobbe tett med vår salgsorganisasjon, kategori og kommersiell avdeling.

Deg vi søker

Vi ser for oss at du er fleksibel, håndterer raske endringer og trives med varierte arbeidsoppgaver. Samtidig evner du også å jobbe strukturert og effektivt. Du er målrettet og resultatorientert i tillegg til å ha en løsningsorientert og positiv tilnærming.

Vi er ute etter en lagspiller som trives med å utvikle og motivere sine medarbeidere. Du har god forretningsforståelse samt drives av å utvikle og implementere verktøyene som gjør hverdagen til våre medlemsbedrifter enklere og skaper engasjement for VVS Fagmann og DIGIT i alle ledd.

I tillegg er det ønskelig med følgende:

  • Relevant utdanning, fortrinnsvis innen Bygg & Anlegg. Arbeidserfaring kan kompensere for dette
  • Trygg i bruk av ulike datasystemer og erfaring med CRM
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Hva vi tilbyr

En spennende jobb i et solid selskap med klare ambisjoner om videre vekst. En stilling hvor du vil ha gode faglige og personlige utviklingsmuligheter. Dette er også en rolle hvor du får mulighet til å påvirke selskapets videre suksess. I tillegg har vi gode forsikrings- og pensjonsordninger, konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser og firmabil.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Jannicke Martinsen (419 01 490) eller Emilie Holthe (930 24 433) i Orion & Partners. Alle henvendelser til Orion behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Brødrene Dahl i den innledende fasen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Emilie Holthe
  • Stillingstittel: Researcher
  • Telefon: +47 930 24 433
  • Kontaktperson: Jannicke Martinsen
  • Stillingstittel: Daglig leder/rådgiver
  • Telefon: +47 419 01 490

Sted

Adresse: Brynsengveien 5