Vil du jobbe i Norges mest innovative virksomhet? Dyktig og engasjert Advokat/Faggruppeleder søkes

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelAdvokat/Faggruppeleder
ArbeidsgiverPosten Norge AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeJuridiske tjenester, Transport og logistikk
StillingsfunksjonLedelse, Jurist, Jurist/Advokat
Søknadsfrist15.05.2022

Konsernadvokatene søker Advokat/Faggruppeleder

Konsernadvokatene har hatt en økende oppdragsmengde som følge av konsernets satsning på innovasjon, digitalisering, utvikling av nye tjenester, og endringstakten i virksomheten for øvrig. Avdelingen har derfor vokst det siste året, og består nå av 15 personer, fordelt på to faggrupper. Konsernadvokatene leverer juridiske tjenester til alle konsernselskapene innenfor hele det forretningsjuridiske spekteret, er sentrale rådgivere for konsernet, og arbeider tett på alle deler av virksomheten - både Posten og Bring. I tillegg til løpende juridisk rådgivning gir vi ulike former for opplæring, forvalter konsernets styrende dokumenter og arbeider med konsernets sentrale compliance-funksjoner.

Hvilke oppgaver kan du forvente?

Vi søker nå ny leder til én av de to faggruppene. Faggruppen du skal lede har ansvar for blant annet selskapsrett, transaksjoner (M&A), transportrett, arbeidsrett, anskaffelser og fast eiendom. Du vil ha personalansvar for fem advokater. Advokatene i gruppen arbeider selvstendig og under egen bevilling. I tillegg til å utføre oppdrag og rådgi selv, vil du som leder for gruppen ha ansvar for å veilede, delegere, prioritere og fordele oppdrag innenfor faggruppens ansvarsområde når det er nødvendig. Videre anser vi det som viktig at gruppeleder bidrar til å utvikle Konsernadvokatene og faggruppen i takt med at konsernet stadig utvikler seg.

Du vil bli en del av ledergruppen i Konsernadvokatene og rapporterer til juridisk direktør.

Hvilke kvalifikasjoner og egenskaper ønsker vi oss?

Vi søker en dyktig advokat med forretningsjuridisk bakgrunn og med kompetanse innen ett eller flere av rettsområdene i den aktuelle faggruppen. Vi ser gjerne at du har relevant ledererfaring men det er ikke et krav. Nøkkelen for å lykkes i Konsernadvokatene i Posten og Bring ligger i å være serviceinnstilt, løsningsorientert, initiativrik og proaktiv, med stor arbeidskapasitet i en hektisk hverdag. Vi forventer at du har høy integritet og inngir tillit som gjør deg egnet til å representere konsernets interesser i kommersielle og rettslige prosesser. Konsernadvokatene har som team stort engasjement og vi deler på kunnskap og spiller hverandre gode!

Dette kan vi tilby:

Foruten en viktig og sentral rolle i et stort nordisk konsern, tilbyr vi et godt sosialt og faglig sterkt miljø. Du kan forvente en allsidig og variert arbeidshverdag med krevende faglige og spennende utfordringer. Videre tilbyr vi stor grad av selvstendighet og fleksibilitet i arbeidshverdagen. Vi holder til i moderne og attraktive lokaler i Posthuset, midt i Oslo sentrum.

Har du spørsmål?

For spørsmål om stillingen, kontakt våre rådgivere i Assessit. Alle henvendelser behandles fortrolig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakter

  • Kontaktperson: Helene Nylende Sørlie
  • Stillingstittel: Senior Manager
  • Telefon: +47 404 84 045
  • Kontaktperson: Trine Bjertnes Tangen
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 905 53 525

Sted

Adresse: Biskop Gunnerus gate 14A

Lignende stillinger|