HR-Direktør

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelHR-Direktør
ArbeidsgiverFlakk Gruppen
TypeFast
LokasjonÅlesund
BransjeHR, organisasjonsutvikling og rekruttering, Reise og turisme, Tekstil
StillingsfunksjonHR, personal og rekruttering
Søknadsfrist17.01.2022

Vi søker en forretningsorientert HR-Direktør som gjennom strategisk og operativt arbeid får en nøkkelrolle i å realisere våre ambisjoner om fortsatt vekst og utvikling. Stillingen vil ha overordnet ansvar for å videreutvikle og implementere selskapets HR-prosesser og personalpolitikk i tråd med Flakk gruppens visjon, verdier og forretningsplan.

Sentrale oppgaver vil være å sikre gode HR-systemer og rutiner og aktiviteter knyttet til leder- og kompetanseutvikling, medarbeiderengasjement, rekruttering og employer branding.

HR Direktøren rapporterer til COO og inngår i konsernets ledergruppe.

Vi ser etter deg som har høyere utdanning kombinert med solid HR-erfaring fra kommersiell virksomhet, der du har opparbeidet deg en bred faglig verktøykasse. For å lykkes i denne stillingen er det viktig at du deler entreprenørånden og entusiasmen for bærekraftig samfunnsutvikling som preger Flakk Gruppen. Du motiveres videre av å skape et godt arbeidsmiljø og gode relasjoner på tvers av gruppen.

Dokumenterte resultater fra implementering av effektive HR-prosesser vil bli vektlagt. Videre vil internasjonal erfaring, gjerne innen industri og/eller reiseliv være en fordel.

Vi ønsker oss en person som trives med en variert og uforutsigbar arbeidshverdag, er positiv og engasjert, og god til å prioritere og få ting gjort. Du jobber tett med konsernledelsen og selskapets ledere, fremstår troverdig i alle sammenhenger, og er trygg og tydelig i møte med andre.

Vi tilbyr en spennende og strategisk rolle i et konsern med bred selskapsportefølje i sterk vekst. Rollen vil ha stor påvirkningskraft i den videre utviklingen av konsernet.

Mercuri Urval bistår i ansettelsen og tar gjerne mot henvendelser som kan danne grunnlag for en uforpliktende dialog. For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst kontakt Mercuri Urval ved Ole Petter Bratteberg telefon 975 59 036 eller Mette Slinning telefon 975 59 025.

Meld din interesse ved å laste opp din CV og søknadsbrev innen 17. januar 2022.

Alle henvendelser til Mercuri Urval vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

Kontakter

  • Kontaktperson: Ole Petter Bratteberg
  • Stillingstittel: Partner Mercuri Urval
  • Telefon: +47 975 59 036
  • Kontaktperson: Mette Slinning
  • Telefon: +47 975 59 025

Sted

Adresse: Korsegata 8

Lignende stillinger|