Operations Manager til å lede en av InfoCares mest sentrale avdelinger

Publisert: Publisert:
StillingstittelOperations Manager
ArbeidsgiverInfoCare
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeDrift og vedlikeholdstjenester, IT, IT - maskinvare
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, IT drift og vedlikehold/Drift/Operations
Søknadsfrist11.12.2022

Har du erfaring med endringsledelse eller kontinuerlig forbedringsarbeid, og trigges av å lede medarbeidere mot felles målsetninger? InfoCare er i sterk vekst og søker nå en Operations Manager til å lede en av selskapets mest sentrale avdelinger!

InfoCare er en tjenesteleverandør som er størst i Norden innen installasjon, support og vedlikehold på IT- og teknologisk utstyr. Selskapet spesialiserer seg på bedriftsmarkedet og jobber tett med IT-tjenester til ledende forhandlere, IT-produsenter og IT-systemintegratorer. I dag bistår selskapet sine kunder med alt fra på-stedet support, feilretting, reparasjon, og helhetlig logistikk innen håndtering av IT-hardware.

Om stillingen

InfoCare er i sterk vekst og har lagt mye ressurser i sitt Field Service-apparat de siste årene. Selskapet ser fortsatt et uforløst potensial i sitt videre arbeid rundt den operative virksomheten. Selve hjertet av denne virksomheten er Dispatch, og vår nye Operations Manager vil i denne nyopprettede stillingen ha ansvaret for å ta ledelse av, samle og løfte denne enheten.

Hensikten med Dispatch er å maksimere effektiviteten og kvaliteten i feltservice ved å optimalisere planlagte servicejobber, minimere reisetiden og sikre at selskapet leverer i henhold til kundens avtalte servicenivåavtaler (SLAs). Vi søker nå en dyktig leder med evne og vilje til å ta avdelingen til neste nivå, og som vil bidra til å spille InfoCare enda bedre på vei mot deres målsetninger. Ny leder vil ha en helt sentral rolle i selskapets videre utvikling.

I avdelingen er det allerede medarbeidere som kjenner geografien, kundene, teknologien og serviceteknikerne godt. Som ny leder vil fokuset være å videreutvikle og profesjonalisere avdelingen, med enhetlige prosesser og kontinuerlig fokus på forbedringer. InfoCare legger til rette for store utviklingsmuligheter for rette vedkomne.

Operations Manager vil finne sin naturlige plass i ledergruppen til Field Service og vil rapportere til Director Field Service.

Kandidatprofil

Rette vedkomne har først og fremst med seg kunnskap og erfaringer som gjør at man kan innta rollen med dens kompleksitet og mulighetsrom. Din erfaring kan komme fra ulike bransjer, men du bør likevel kjenne deg igjen i flertallet av følgende kriterier:

 • Erfaring med personalledelse, med evnen til å motivere ansatte og utvikle høyt presterende team
 • Erfaring med operational excellence, kontinuerlig forbedring eller endringsledelse
 • Erfaring med målstyring og KPI-ledelse
 • Gjerne erfaring fra teknisk service
 • God formidlingsevne skriftlig og muntlig, norsk og engelsk

For å lykkes i denne rollen kreves gode lederegenskaper. Vi ser for oss at du har et relasjonsbyggende vesen som kan håndtere forskjellige mennesketyper. Rette vedkomne evner å involvere, motivere og skape engasjement gjennom sin tillitsskapende ledelsesform, med et brennende ønske om å videreutvikle avdelingen og selskapet sammen med dyktige medarbeidere.

Som Operations Manager vil det være viktig å arbeide proaktivt, og ha en pragmatisk tilnærming til omstilling, endring og utvikling.

Hvorfor gripe denne muligheten?

 • Nøkkelrolle i den videre utviklingen av InfoCare. En synlig, strategisk viktig og operativ lederjobb.
 • Fremtidsrettet selskap med solid økonomi. InfoCare legger til rette for faglig og personlig utvikling.
 • Et sterkt faglig og sosialt miljø med stort engasjement blant sine 1 200 medarbeidere.
 • Markedsledende løsninger, med enestående dekning i Norden. Vi har særs gode referansekunder.

For mer informasjon eller en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med Frode Bjørnæs (tlf. 958 24 529) eller Erik Hernholm Haatveit (tlf. 464 58 283) i Hartmark Executive Search.

Søknadsfrist er 11. desember.

Kontakter

 • Kontaktperson: Frode Bjørnæs
 • Stillingstittel: Partner / Rådgiver
 • Telefon: +47 958 24 529
 • Kontaktperson: Erik Hernholm Haatveit
 • Stillingstittel: Rådgiver - Research og Analyse
 • Telefon: +47 464 58 283

Sted

Adresse: Eikenga 33