Vil du styrke vår kommersielle kultur og innovasjonsmuskel?

Publisert: Publisert:
StillingstittelChief Commercial and Innovation Officer
ArbeidsgiverGC Rieber Compact
TypeFast
LokasjonSøfteland
BransjeMatvareproduksjon og -industri
StillingsfunksjonLedelse, Salg

I dag utvikler og produserer GC Rieber Compact ernæringsprodukter som redder og forbedrer liv. Vi har lagt en ny vekststrategi, og i 2023 starter reisen med å utvikle GC Rieber Compact til å bli et internasjonalt ledende selskap som produserer ernæring til ulike målgrupper med skreddersydd behov. For å nå dette ambisiøse målet søker vi en Chief Commercial and Innovation Officer som iherdig og kontinuerlig jobber for å styrke vår kommersielle kultur og innovasjonsmuskel.

Du vil få det overordnede ansvaret for å realisere den kommersielle delen av strategien. En sentral oppgave blir å utnytte selskapets posisjon og konkurransefordeler i eksisterende markeder. Du skal også skape økt lønnsomhet gjennom å identifisere nye markeder, utvikle nye produkter og etablere solide merkevarer.

Vår CCIO er en utviklingsorientert og ambisiøs leder med god kunnskap om å drive forretningsutvikling og kommersielt innovasjonsarbeid. Dessuten er du påkoblet eksterne trender og utviklingstrekk og kan ta med deg nye perspektiver og løsninger inn i selskapet. Du har tung erfaring med å jobbe salgs- og markedsrettet, både B2C og B2B – fortrinnsvis internasjonalt.

Som CCIO bidrar du til en positiv selskapskultur sammen med kompetente medarbeidere. Sammen med oss skaper du engasjement og entusiasme for GC Rieber Compacts videre reise.

Nysgjerrig? Ta kontakt med Visindi ved Roy Tore Lysen Jensen på tlf. 909 20 447, Are Gjølberg Lien på tlf. 412 37 158 eller Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611. Vi behandler søknader fortløpende.

Kontakter

  • Kontaktperson: Roy Tore Lysen Jensen
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 909 20 447
  • Kontaktperson: Are Gjølberg Lien
  • Stillingstittel: Rådgiver analyse og research
  • Telefon: +47 412 37 158

Sted

Adresse: Smoget 29

Nettverk