Trox Auranor - Vi søker en forretningsorientert Business ControllerStillingstittelBusiness Controller
ArbeidsgiverTrox Auranor Norge AS
TypeFast
LokasjonJaren
BransjeElektronikk, Industri og produksjon, Grossisthandel import/eksport
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Controller, Forretningsutvikling og strategi, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering

Vi søker en "Business Controller" til nyopprettet stilling ved vår nye fabrikk og hovedkontor på Gran

TROX Auranor trenger flere kollegaer på laget som skal hjelpe oss med å bygge fremtidens struktur preget av automatisering, god datakvalitet og effektive prosesser. Selskapet flyttet nylig inn i flunkende ny-bygget fabrikk og hovedkontor på Mohagen industriområde i Gran kommune - Hadeland. Her har vi bygget vi bransjens mest moderne og avanserte robotlinje for full-automatisert og digitalisert produksjon.

Det norske selskapet er gode på luft. Internasjonalt er Trox-konsernet fullskala-leverandør på ventilasjon. Når den nye hypermoderne fabrikken nå endelig står ferdig, blir det rom for flere av de internasjonale produktene også i Norge. Selskapet består av anerkjente fagpersoner og en utviklingsavdeling med eget laboratorium.

I den forbindelse ønsker vi å styrke vår økonomiavdeling med en nyopprettet stilling som "Business Controller". I rollen vil du ha inngående innsikt i tall i vår ERP-plattform, og med det støtte og utfordre organisasjonen på økonomiske resultater og avgjørelser gjennom å produsere grunnlag for beslutninger rundt fremtidig investering, vekst og utvikling.

Ved å jobbe tett med de ulike avdelingene vil du få en unik mulighet til å kombinere økonomiforståelse med inngående ERP-systemforståelse og forretningsorientering i et spennende, nyskapende og internasjonalt selskap i vekst.

Stillingen rapporterer til selskapets CFO i Norge.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

 • Operativt ansvar for økonomiske og forretningsmessige rapporter og analyser
 • Utarbeide nøkkeltall og styringsparametere som er sentral styringsinformasjon for selskapets produksjon, ledelse og eiere
 • Sikre god struktur og datakvalitet i våre økonomisystemer
 • Planlegge, gjennomføre og kvalitetssikre prosesser for budsjettering, prognoser og rapportering
 • Utarbeide analyser knyttet til forbedringsarbeid, prosjekter, business case og beslutningsprosesser
 • Være en faglig og kommersiell sparringspartner for ledere og andre interne samarbeidspartnere, herunder støtte med beslutningsgrunnlag og analyser
 • Ansvar for vedlikehold av produkt-kalkyler og dekningsbidrag
 • Øvrige ad hoc oppgaver

Personlige egenskaper:

Du er forretningsorientert, liker høyt tempo med korte tidsfrister og varierende- og krevende utfordringer. Du tar ansvar og initiativ og er nysgjerrig på business. Vi er ute etter deg som er analytisk, som har god forretnings- og økonomiforståelse, gjerne med bakgrunn fra tilsvarende roller, god erfaring med ERP-systemer og rapporteringsløsninger (BI), og ikke minst meget gode Excel kunnskaper (du blir vår "tallknuser"). Du bør like å jobbe med effektivisering og systematisering av prosesser, strukturer og data, og du kan gjøre analyse om til handling.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere økonomisk utdanning, på Master- eller Bachelornivå
 • Minimum 3 års relevant erfaring
 • Ønskelig med erfaring innenfor ERP/økonomisystemer på et høyt nivå
 • God erfaring med Excel og bruk av økonomi-/rapporteringssystemer
 • Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:

En spennende stilling hos en ledende aktør innen komfort-ventilasjon, hvor du vil ha en sentral rolle med mulighet til å påvirke. Vi er kjent for vårt hyggelige, profesjonelle og uformelle miljø, hvor menneskene er opptatt av å lykkes sammen.

Arbeidssted er på TROX Auranor sitt nye hovedkontor i Auranorvegen 6 på Mohagen industriområde.

Er dette en stilling du mener du er kvalifisert for, bør du så raskt som mulig kontakte vår rådgiver Kjetil Dunn Larsen (kdl@skc.no / telefon 959 68 688) og gjerne registrere din CV og en kortfattet søknad. Kvalifiserte søkere vil bli kalt inn til intervju fortløpende.

Kontakter

 • Kontaktperson: Kjetil Dunn Larsen
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver - Executive Search
 • Telefon: +47 959 68 688
Del jobb på