Har du sterk interesse for eCommerce og digital forretningsutvikling?


Publisert

StillingstittelSalg / Markedsføring
TypeFast
ArbeidsgiverBitastad
LokasjonTrøndelag
BransjeAnnet

e-commerce managerVi vokser raskt, og for å sikre konkurransekraft er optimalisering av våre digitale løsninger essensielt. Vi trenger derfor en engasjert og dyktig e-commerce manager. 
Som e-commerce manager er du en aktiv bidragsyter i selskapets strategiske og forretningsmessige utvikling. Oppgavene dine vil spenne fra operative dag-til-dag oppgaver til utviklingsprosesser. Du vil sørge for at alle våre kunder, på tvers av konsepter, får den aller beste handleopplevelsen - uansett kontaktpunkt. Den vi ser etter må være villig til å ta i et tak der det trengs.
I denne rollen får du være med på å videreutvikle våre e-handelsløsninger og skape synlige resultater i alle våre serveringskonsepter. Vi er godt i gang på noen områder, men har fortsatt mye å lære og et stort potensial for å bli bedre. Dette skal du hjelpe oss med!
Du får ansvaret for å utvikle og drifte e-handelsløsningene og nettsidene. Du skal sørge for at kundene våre blir tatt godt imot i våre digitale løsninger og at det er enkelt å bestille bord, eller få maten hjem i sofakroken.  
Du får en utrolig spennende og bred rolle som bl.a. innebærer:

 • Resultatansvar for nettbutikkene, sørge for at vi tar ut potensialet som ligger i take away-markedet
 • Bidra til å bygge omni-kanalløsning for konseptene våre, samt sørge for at vi har bransjens beste bestillingsløsning
 • Delta i arbeid med strategier og planer for en sømløs og kundeorientert netthandel, og sikre effektiv gjennomføring av aktuelle planer og tiltak
 • Utvikle konsepter og kampanjer, optimalisere disse mot trafikk, konvertering og salg
 • Utvikle kampanjer og innhold i sosiale kanaler
 • Kontinuerlig analyse og utvikling av tekniske plattformer, løsninger og innhold for en effektiv handel for kundene og butikkene
 • Bidra til godt samarbeid i organisasjonen, og bidra til at å utvikle kompetanse og beste praksis på tvers, både sentralt på servicekontoret og ut mot våre serveringssteder

Er du den vi ser etter?
Vi tror du har erfaring fra lignende rolle innen e-handel. Du er vant til å tenke gjennom hele verdikjeden, og forstår samspillet mellom fysiske serveringssteder og take away-markedet .
Områdene du har erfaring fra er:

 • Noen års erfaring innen e-handel og salgskonvertering
 • Forståelse for brukeradferd og kundereisen innen e-handel
 • Kompetanse innen performance marketing, kommunikasjon i sosiale medier, og kommunikasjon gjennom digitale kanaler
 • Dreven på analyseverktøy for digitale flater (Google Analytics, hotjar, m.v.)
 • Du har tilstrekkelig teknisk kompetanse til å identifisere tekniske utfordringer i løsningene
 • Det er ønskelig at du har en bachelor eller master innen økonomi/markedsføring, men relevant erfaring kan kompensere for det
 • Det er viktig at du har god skriftlig og muntlig formidlingsevne

Hvem er du?
Du er nysgjerrig, proaktiv og engasjert. Du brenner for e-handel, og trigges av å se resultater av det du og teamet presterer. Du tar eierskap til oppgaven, du har en positiv innstilling, og tar mye ansvar.
Du kjenner deg sikkert igjen i flere av følgende beskrivelser:

 • Du tar initiativ og er selvgående
 • Har høy arbeidskapasitet, og finner løsninger der andre ser problemer
 • Analytisk og med god forretnings- og tallforståelse
 • Du er målrettet og strukturert, og sikrer gjennomføring
 • Du har evnen til å overtale, inspirere og engasjere, - og samarbeider godt med alle

Våre verdier ELSK står sterkt hos oss, og vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:
EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.
Hvis du kjenner deg igjen i dette så er du kanskje vår nye kollega!

Hvorfor er det spennende å jobbe hos oss?
Vi kan tilby en svært utfordrende og attraktiv stilling i en av Trondheimsregionens mest spennende konsern.  Du vil få engasjerte kolleger med drive, omsorg og vinnerinstinkt på kjøpet. Endringstakten i konsernet er høy, veksten ekspansiv, og som e-commerce manager står du midt i det. 
Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 
Dersom du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte en våre rådgivere i Orion: Helge Frisch mobil 900 98 607 eller Emilie Holthe mobil 930 24 433.
Velkommen til oss!
 

Om arbeidsgiveren

Bitastad er det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler serveringskonsepter med stort markedspotensial ved å tilføre kompetanse og system. Målet er å bygge sterke og tydelige nasjonale merkevarer med bred folkelig appell. Porteføljen består i dag av Big Bite, Jordbærpikene, Sabrura og SOT bar & burger - serveringskonsept som kompletterer hverandre og som enten sammen eller hver for seg bidrar til å gi områdene vi etablerer oss i et løft samt regnskapsbyrået Exact og grossisten Matmegleren. I ryggen har vi robuste eiere; investeringsselskapet Salvesen & Thams. Vi ble etablert i 2017, sysselsetter 1350 medarbeidere og omsetter årlig for omtrent 1,3 milliarder, inkludert franchise. Vi er i sterk vekst og ser hele tiden etter nye forretningsmuligheter.Derfor lykkes viSom eiere jobber vi strategisk og langsiktig, samtidig som vi er operative, tett på og handlingsorienterte. Kombinasjonen er krevende, spennende og for oss - helt riktig. Vi er opptatt av å legge til rette for samarbeid og kunnskapsdeling mellom og innenfor konseptene, fordi vi vet at læring på tvers gir positive synergieffekter for gruppen som helhet. Vi er en tilgjengelig og personlig rådgiver for våre kjedeledere og bevisst på at vi både skal bygge lønnsomme bedrifter og gode arbeidsplasser.Bli en av ossVi er i ekspansiv vekst og alltid på utkikk etter handlekraftige lagspillere med innsikt og gjennomføringsevne. Hos oss blir du en del av et ambisiøst og tett arbeidsmiljø med rause, kreative og dyktige kolleger. Vi jobber hardt - og vi har det gøy!

Sektor Privat

Sted Verftsgata 2E, 7042 Trondheim

Bransje Internettbaserte tjenester, Markedsføring og annonsering, Restaurant, mat og uteliv

Stillingsfunksjon Markedsfører, Forretningsutvikling og strategi, Annet

Nøkkelord

Ecommerce, E-handelsløsninger, Kundereise, Performance marketing, Digital makedsføring

Del jobb på