Daglig leder til salg og verksted for nyttekjøretøyer - Porsgrunn

Publisert: Publisert:
StillingstittelDaglig leder
ArbeidsgiverE18 TRUCKCENTER AS
TypeFast
LokasjonPorsgrunn
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Elektronikk, Drift og vedlikeholdstjenester
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Salg/Produktsalg

E18 Truckcenter AS og E18 Truckcenter Sales AS har en god markedsposisjon med gode produkter fra leverandører som er i sterk utvikling, bl.a. innen elektriske nyttekjøretøy. Virksomheten har mange utviklingsmuligheter og et stort potensial. Til å lede virksomheten fremover søker vi nå en dyktigDaglig lederSom daglig leder får du totalansvar for virksomheten og skal sørge for at de får en god utvikling. Ditt viktigste fokus vil være å utvikle en god strategi og plan for å videreutvikle selskapene og utnytte markedsmulighetene. I tillegg vil oppfølging av lederne og driften være viktig for å sikre effektiv drift og god kvalitet i alle ledd. Å rekruttere å beholde dyktige fagpersoner vil også være et viktig fokusområde for den nye lederen. Økonomisk oppfølging av virksomheten og rapportering til styret er også viktige oppgaver for den nye lederen.

Vi søker kandidater med erfaring fra tilsvarende, eller lignende, type virksomhet - helst fra tungbil-bransjen, men erfaring fra bilbransjen for øvrig eller andre tekniske virksomheter er også relevant.

Du må ha god forståelse av verksteddrift og gode lederegenskaper, kommersiell legning og god økonomisk forståelse.

Som leder i E18 Truckcenter får du en spennende utfordringer i et selskap med et stort potensial. På laget får du dyktige kollegaer, gode agenturer og et nytt og konkurransedyktig tungbilanlegg som gjør at forholdene ligger godt til rette for å lykkes.

Har du spørsmål knyttet til rollen eller selskapet, tar du kontakt med våre rådgivere i Skagerak Consulting, Monica Nordby, tlf. 458 53 755 eller Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 398 eller. Du kan også finne mer informasjon på www.e18truckcenter.no

For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om BankId-informasjon i søknadsprosessen

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

Kontakter

  • Kontaktperson: Erik Aasmundtveit
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 414 31 938
  • Kontaktperson: Monica Nordby
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 458 53 755

Sted

Adresse: Kjørholtvegen 23