Er du vår nye Automasjonsingeniør?ArbeidsgiverSoil Stream International
TypeFast
LokasjonSandefjord
BransjeIndustri / Produksjon
StillingsfunksjonIngeniøryrker

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Sandefjord-baserte Soil Steam International har utviklet og patentert en teknologi som gjør bruk av damp konkurransekraftig for moderne landbruk og jordbehandling uten bruk av skadelige kjemikaler. Teknologien har stort internasjonalt potensiale, og vi har vunnet både nasjonale og internasjonale priser for arbeidet som er gjort. Vår ambisjon er å bidra til at verdens produksjon av grønnsaker, frukt og bær kan gjennomføres på en bærekraftig måte.  Vi er nå i en spennende utviklingsfase og søker nå etter en dyktig

AutomasjonsingeniørAnsvarsområder

Du vil være en del av vår tekniske avdeling og jobbe med programmering og automatisering av våre maskiner. Du vil få ansvar for styring og kontroll av sensorer, aktuatorer, sylindre, motorer, monitorer osv. Arbeidet vil inkludere arkitektur, design, komponentvalg, sensorvalg, programmering, testing og dataanalyse for å sikre at systemet fungerer optimalt.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Ingeniør eller tilsvarende innen automasjon, gjerne på masternivå
  • Vi ønsker at du har noen års erfaring
  • Bred erfaring med programmering av PLS systemer (vi benytter i dag NI Compact Rio)
  • Kjennskap til hydraulikk, pneumatikk, elektro og motorstyring
  • Gode engelskkunnskaper
  • Du må beherske norsk språk

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som jobber smart og effektivt, er nøyaktig og sørger for å levere. Du elsker å jobbe i grenseland mellom software og fysiske maskiner, er ikke redd for å bidra i ulike oppgaver og tåler å bli møkkete på fingrene. Du er selvstendig, lojal og har en positiv innstilling til arbeidet og å bidra til et godt arbeidsmiljø. 

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en sentral stilling og bli med på en veldig spennende utvikling av et selskap som skal vokse mye og som har høye ambisjoner. Du vil jobbe med samfunnsviktige oppgaver som kan bidra til bærekraftig jordbruk på verdensbasis. Du vil få varierte oppgaver med stor grad av mulighet til å forme din egen stilling. Du vil i tillegg bli del av en gjeng med entusiastiske kollegaer som har det gøy på jobb og i løpet av våren flytter vi inn i nye lokaler på Borgeskogen.
Det tilbys konkurransedyktig lønn og betingelser
Vi ønsker at vår arbeidsstyrke skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning.

Om arbeidsgiveren

Kjemikalier i jordbruket har gått fra 0 til 4 millioner tonn på 70 år. Kjemikalene er i ferd med å ødelegge matjorden vår. Dette kan ikke fortsette. Sandefjord-baserte Soil Steam International har utviklet og patentert en teknologi som gjør bruk av damp konkurransekraftig for moderne landbruk og jordbehandling uten bruk av skadelige kjemikaler. Teknologien har stort internasjonalt potensiale, og vi har vunnet både nasjonale og internasjonale priser for arbeidet som er gjort. Vår ambisjon er å bidra til at verdens produksjon av grønnsaker, frukt og bær kan gjennomføres på en bærekraftig måte. Selskapet, som i dag har 13 ansatte, har et profesjonelt styre og flere kjente investorer på eiersiden. Vi er nå inne i en spennende fase hvor teknologien skal ferdigstilles og klargjøres for serieproduksjon, og et internasjonalt partnernettverk skal bygges opp for utleie og operasjon av maskinene. Vi holder til på Borgeskogen, rett ved E18 i Vestfold.

Sektor Privat

Sted Leif Weldings vei 18, 3208 Sandefjord

Bransje Jordbruk og skogbruk, Elektronikk, Industri og produksjon

Stillingsfunksjon Ingeniør / Automasjon og instrument,Håndverker / Elektronikkmontør,Ingeniør / Elektroingeniør

Nøkkelord

PLS Automasjon, Hydraulikk og pneumatikk, Automasjonsmekaniker, Elektro, Automasjonsingeniør

Del jobb på